icon

Kontrolujú firmy váš Instagram po zaslaní životopisu?

Včera o 09:04

Minuly rok som posielala do tejto konkretnej firmy zivotopis tieu, nakolko je to presne ta ista praca, ktoru som vykonavala posledne roky. Napisala som paradny motivacny list a prisiel mi obratom taky informacny email, ze dakujeme za zaujem a dame si vas do databazy :D tento rok sa scenar zopakoval. Opat ten isty email a pod nim podpis nejakej ich pracovnicky, ktora si nasledne pozerala moje pribehy na insta :D predpokladam, ze sa abaolutne neozvu, ako aj minuly rok. Robia to aj ine firmy? Moj instagram je ulne bezny, nemam tam ziadne kuriozity. Co si o tom myslite? Ja mam chut napisat tej zenskej, ze aspon mohla dat vediet miesto spehovania mojho sukromneho insta. Predpokladam, ze majitelia firmy to nevedia.

Strana
z3
anonym_74d682
Včera o 12:52

@anonym_autor kazdy jeden zivotopis, ktorý prišiel sme náležite prelustrovali. Okrem toho, že sme boli praobyčajne zvedavé, tak rolu zahralo aj to, či je nám dotyčná, s ktorou budeme zdieľať office 8 h. denne, 5 dní v týždni sympatická, a keďže sme menšie mesto, tak sme často zistili že dotyčnú poznáme a niečo o nej vieme, alebo ju pozná niekto iný a tak sme sa na referenciu/drby pýtali tam 😅 a až potom sme riešili, či ju vôbec zavolať na pohovor. Socky prelustruješ pri káve popri práci, ale osobný pohovor už je minimálne hodina zabitého času, a ten pohovor nikdy nieje počas výberka len jeden..... takže tak 🙂

anonym_ced0e9
Dnes o 01:57

ak chces pracovat v matrixovom systeme najlepsie zamknut profil, ak sa ti podari vymanit mozes si slobodne davat co chces, nikdy nevies komu co by vadilo na tebe

sense
Dnes o 04:11

Ak máš profil súkromný ,tak by nič nenašli. V dnešnej dobe bežná prax dať si do vyhľadávača meno záujemcu. Nie je to špehovanie. Moje meno keby dáš do vyhladavaca nenájdeš nič okrem toho že som sa zúčastnila pretekov a som tam s fotkou , číslom niekde pred cieľom. Apropo keď som pred rokmi hľadala Babysitterku pre dcéru tiež som to urobila.

sense
Dnes o 04:18

A inak keď tam máš len fotky z výletov, nič osobne alebo čo vy ti mohlo uškodiť,prečo ti to vadí ked si niekto ten verejný album pozrie? Alebo keď si ho pozrieť nejaký chlap,problém nie je. Keď si ho pozrieť žena z HR problém jej

Strana
z3