Kto má skúsenosti s prácou v predajni parfumov?
@katarinaba bieda. Minimálna mzda, vysoko nastavená latka na bonusy, priam nesplniteľné, plnenie predstáv predaja podĺa vedenia. Napr. Teraz ponúkajte Chloé. Požiadavky na výrazné líčenie, zvlášť pery. Ženský kolektív, musíš mať šťastie 🤷♀️
@anonym_107b82 ona sa nepyta na robotu, zhana prazdny flakon od vonavky 😆
@anonym_107b82 ona sa nepyta na robotu, zhana prazdny flakon od vonavky 😆
@anonym_daa499 takýto je nadpis témy kopírujem
katarinabaDnes o 11:26
a žiadny text k tomu
@anonym_daa499 takýto je nadpis témy kopírujem
katarinabaDnes o 11:26
a žiadny text k tomu
@anonym_107b82 ano, ale na ploche zhanala prazdny flakon, tak jej to asi zmazali. Tak tu to tak zosiroka napisala, aby sa vobec niekto ozval.
Dakujem za komentare. Ano, zhanam prazdny flakon od prada paradoxe. Ale mudry MK je najmudrejsi, zmeni nazov uplne odveci. Kedze nemozem oriamo dopytovat, hladam ckoveka, co robi v parfumerii a mozno by mali prazdny tester. Tak ak sa niekto najde, kym mi to tu teraz zmazu, budem vdacna.
Ponuklo mi opravit nazov, pre mna novinka. Snad to tak nechaju.
@katarinaba tak ale dobre vies, ze to tu nepatri a aj tak si zmenila nazov tak, aby ti to akoze nezmazali.
Ved jasne, obist vsetko, co sa da...
@katarinaba tak ale dobre vies, ze to tu nepatri a aj tak si zmenila nazov tak, aby ti to akoze nezmazali.
@anonym_daa499 ja hladam cloveka, co robi v parfumerii - to zakazane nie je. Co od neho chcem, je moja vec.
A na ploche som vcera hladala informaciu, kde sa da taky flakon kupit. To tiez nie je zakazane.
Nic neporusujem, tak sa nezavzdusnuj.
@anonym_daa499 ja hladam cloveka, co robi v parfumerii - to zakazane nie je. Co od neho chcem, je moja vec.
A na ploche som vcera hladala informaciu, kde sa da taky flakon kupit. To tiez nie je zakazane.
@katarinaba Preboha a čo je na tom zlé, že zhánaš prázdny flakón??? Najvyšší čas chodiť tu čo najmenej. Choré, celý MK
@katarinaba Preboha a čo je na tom zlé, že zhánaš prázdny flakón??? Najvyšší čas chodiť tu čo najmenej. Choré, celý MK
@anonym_107b82 ja toto nepochopim. Ked je tu dotaz na zenu co hackuje hracky, aby uhackovala presne rovnaku hracku - to je v poriadku.
Ked da niekto dotaz: je tu nejaka uctovnicka, co by mi pomohla - to nikomu nevadi.
Ale moj flakon - no co si to dovolujem.
Ja tu radim, pomaham. Viacerym zenam som pomohla vypracovat danove priznania, zadarmo, rychlo a ochotne. Ale ked ja chcem raz nieco, tak nie je nikoho. To by bolo ok, ved nie kazdy tu vonu ma, ale tieto anonymne komentare, co vedia len sikanovat, urazat a mudrovat - nepochopim tu zlobu v cloveku. Snad maju lepsi den.
@katarinaba dopyt zakazany je. Ved ty sa nezavzdusnuj. Nechapem naco spamujes a od vcera to tu fuer vseliakymi sposobmi davas.
Miesto toho si mohla obehat parfumerie v meste a mozno by si flakon uz davno mala.
@katarinaba dopyt zakazany je. Ved ty sa nezavzdusnuj. Nechapem naco spamujes a od vcera to tu fuer vseliakymi sposobmi davas.
Miesto toho si mohla obehat parfumerie v meste a mozno by si flakon uz davno mala.
@anonym_daa499 aky dopyt? Hladat cloveka je dopyt? Spamujem? Vcera jeden prispevok o flakone. Dnes jedna otazka na cloveka - akurat, ze mi to dalo aj na plochu aj sem. Keby si nevidela vcerajsi prispevok, ani netusis o co mi ide.
Ja si pojdem aj do predajni, ale mam aj svoje povinnosti, skusam najjednoduchsiu cestu momentalne. To inteligentny clovek robi. Ale to ty nepochopis.
@anonym_daa499 aky dopyt? Hladat cloveka je dopyt? Spamujem? Vcera jeden prispevok o flakone. Dnes jedna otazka na cloveka - akurat, ze mi to dalo aj na plochu aj sem. Keby si nevidela vcerajsi prispevok, ani netusis o co mi ide.
Ja si pojdem aj do predajni, ale mam aj svoje povinnosti, skusam najjednoduchsiu cestu momentalne. To inteligentny clovek robi. Ale to ty nepochopis.
@katarinaba aha jasne. Takze sa toho cloveka nebudes pytat (dopytovat), ci ma ten flakon alebo kde ho zohnat.
Skoda reci.
@katarinaba aha jasne. Takze sa toho cloveka nebudes pytat (dopytovat), ci ma ten flakon alebo kde ho zohnat.
Skoda reci.
@anonym_daa499 ale to nie je zakazane. Tak ako mna sa pytaju na pomoc, na vypracovanie DP. Ved nato tu sme, aby sme si pomahali. Vravim, to ty nepochopis.
Schvalne, napis mi to do IP kludne, nech viem, komu tak strasne lezim v zaludku. Na to vsak odvahu nemas, ze. Verejne, pod vlastnym nickom. Pekny den.
@anonym_107b82 ja toto nepochopim. Ked je tu dotaz na zenu co hackuje hracky, aby uhackovala presne rovnaku hracku - to je v poriadku.
Ked da niekto dotaz: je tu nejaka uctovnicka, co by mi pomohla - to nikomu nevadi.
Ale moj flakon - no co si to dovolujem.
Ja tu radim, pomaham. Viacerym zenam som pomohla vypracovat danove priznania, zadarmo, rychlo a ochotne. Ale ked ja chcem raz nieco, tak nie je nikoho. To by bolo ok, ved nie kazdy tu vonu ma, ale tieto anonymne komentare, co vedia len sikanovat, urazat a mudrovat - nepochopim tu zlobu v cloveku. Snad maju lepsi den.
@katarinaba presne na toto som myslela, len sa mi to už nechcelo písať. Alebo tie príspevky napríklad Moja tvorba, Môj relax... Trápne, Jasné, že to ponúkajú a čakajú, že sa im niekto ozve a napíše IP. Fakt divný celý kôň.
@anonym_daa499 a teba to čo tak dráždi? Nešťastná osoba musíš byť fakt 🫣
@anonym_daa499 a co ti natom akože vadí? Tak chce flakón, no a?
Ahojte, pravidlá sú už dlhšie aktualizované, o čom sme ja informovali. Dopyt posudzujeme individuálne a autorke diskusie admin žiadny príspevok týkajúci sa tejto témy neodstránil. Vďaka za pochopenie. Modrý koník team
moja dobra kamaratka robi, co potrebuješ? napis mi spravu
@lizatko1009 dakujem velmi pekne, zhanala som prazdny flakon prada paradox. Ale uz som to vyriesila inak. Ale dakujem za ochotu ❤️

@katarinaba bieda. Minimálna mzda, vysoko nastavená latka na bonusy, priam nesplniteľné, plnenie predstáv predaja podĺa vedenia. Napr. Teraz ponúkajte Chloé. Požiadavky na výrazné líčenie, zvlášť pery. Ženský kolektív, musíš mať šťastie 🤷♀️