Ktoré zamestnania majú pracovnú dobu do 16:00?
Ahojte v ktorých prácach sa zvyčajne končí do 16:00? Okrem úradov tie u nás nemajú momentálne žiadnu ponuku práce. V inzerátoch častokrát nepíšu dokedy je pracovná doba. 16:30 končia aj jasle aj škôlka. Zatiaľ všetky práce čo ma zaujali končia 16:30 ale väčšinou ešte neskôr
@anonym_autor skus napr Lidl predavacka vies sa dohodnut aj na ciastocny uvazok
prip sa prestriedajte s otcom dietata
https://www.profesia.sk/praca/lidl-slovenska-re...
ja robím vo výrobnej firme. A všetka administratíva ( ekonómky) majú VŠ. Technológia, konštrukcia, projektanti, všetko sme Ing. U nás je podmienka VŠ do "kancelárie" . Dokonca aj do výroby na určité pozície je podmienka Ing. Takže s gymnáziom to budeš mať ťažšie. Pozeraj všetky ponuky, pošli životopisy všade a uvidíš, či sa ozvú. Ja som Ing a za 4 roky som nešla zohnať prácu. ( chcela som odísť z pôvodnej, pretože vek). Až potom , po známosti sa podarilo. Takže nevyberala by som, poslala by som si všade a potom hľadala ďalej.
Nechceš si urobiť VŠ? Iba s gymnáziom moc vody nenamútiš. Tam si môžeš vybrať aj pracovné zameranie, ktoré má krátku pracovnú dobu, ale aj flexibilnú, hocičo 🙂. A hlavne odísť do mesta, kde je práca (ak pôjdeš na VŠ stihneš sa rozkukať)
@modrahruska su aj miesta, kde nepotrebujes specializáciu typu recepcia, podatelna a pod. avsak tym, ze autorka ma iba gymnazium a nic ine bude to mat dost stazene a vlastne asi ani poriadne nevie co chce... bolo by dobre si dorobit nejaku aspon nadstavbu - alebo dalsie vzdelavanie.....alebo podnikat
@oriesocek ved pisem upratovacka alebo tak, tym myslim vsetky tie nespecializovane miesta 🙂
Zbytocne sa pytas, administrativa u vas nie je k dispozicii, tak Ti nepomozeme
Maturita z gymnázia nie je nič také kvôli čomu by pre teba práca čašníčky alebo upratovačky mala byť pod tvoju úroveň, najmä ak si nikde predtým poriadne nerobila. Takže nie si veľmi v pozícii že si môžeš vyberať, ak reálne neponúkaš žiadnu pridanú hodnotu.
@anonym_autor A s cim mas skusenost? Mas len maturitu a nikdy si nepracovala na TPP? Tak to budes rada,ked sa dostanes hocikam na minimalku,nieze si budes este vyberat do 16-tej. Ja v administrative robim a aj s 15r.skusenostami som mala problem najst pracu v tejto oblasti,lebo na takuto poziciu pride aj 100 zivotopisov.
No to je taká otázka. Ja som lekár, robím do 15:00, ak nemám službu. Pomohlo?
No s gymplom si moc vyberať nebudeš. Ja končím, ked chcem cize pokojne aj o 14, ale teda robím vo vede a treba mať prácu hotovo a musí sedieť fond. Možno u vas nejaká asistentka vo firme, ak tam niečo take mate
@anonym_autor rôzne firmy, predajne firemné, čo si vyštudovala tak skús niečo pozrieť casovo
Asi nemas ine na vyber, nez sadnut za pc, posielat zivotopis rad radom do firiem co vyguglis u vas v meste a mat verejne cv na profesii a denne sledovat ponuky/nechaj si chodit mailom a čakať na zazrak... Niekedy sa da dohodnut na pracovnej dobe, pripadne dorobiť nieco doma vecer, ak potrebujes stihat skolku, ci mat skrateny uvazok . Je to vec dohody, ale to sa najprv musíš na ten pohovor dostat
@anonym_autor Skus miestny Bitunok , tam zacinaju skoro a naucis sa do zivota vela
@martinmmartin 😄😄😄 ešte aj kafilerka by stála za hriech
@anonym_autor ja robím v školstve, som asistentka učiteľa. Pracujem od 7:30 do 14:00.
@biba_18 no pre teba je vágna ale pre mňa reálna. Ja som ešte nikdy TPP nemala neviem ako to chodí, kde hľadať a podobne. A odpoveď že čím neskôr začneš tým neskôr skončíš je jednak ako pre debila a po ďalšie to nie je odpoveď na moju otázku ale nevadí
@anonym_autor niektorí to riešia tak, že jeden z partnerov deti odnáša a druhý vyzdvihuje a ten ide zároveň do práce skôr. Alebo potom keď musíš aj odovzdať aj vyzdvihnúť, tak sa to dá vyriesit skráteným uvazkom.
Pracujem od pondelka do piatku od 7:00 do 15:00. Pracujem na operačných sálach ako zdravotná sestra. Ale ak to nie je niečo pre teba tak určite aj ambulancie majú takýto pracovný čas
@hsara99 áno toto o korporátnych firmách viem ale u nás tieto ponuky práce žiaľ nie sú :/
@anonym_autor keď si taká múdra tak sa nepýtaj
@anonym_autor skus napr Lidl predavacka vies sa dohodnut aj na ciastocny uvazok
prip sa prestriedajte s otcom dietata
https://www.profesia.sk/praca/lidl-slovenska-re...
@mamina7070 alebo Kaufland

@btus a teda ešte dopisem k tomu že ten smer a čo hľadám. Ja nie som v pozícii že by som si mohla vyberať.. zobrala by som asi čokoľvek kde to má nejakú perspektívu, nie je za to minimálka a je tam pracovná doba max do 16:00
@anonym_autor syn brigáduje v centrálnom sklade Jednoty, robí 6.00-14.30.