Ktoré zamestnanie je podľa vás najlepšie?
take, ktore ta bavi, a este aj dobre zarobis
a ty si chces najst pracu v marketingu? nevies ani jednu vetu dobre napisat? ani radove cislovky ti nejdu, zapracuj na slovencine
Najlepšie zamestnanie je: 1. také, ktoré ťa baví a napĺňa, dokážeš sa ním uživiť a zároveň je aj tvojím koníčkom - predstav si, že by si cca 40 rokov aktívneho života robila niečo, čo ťa nebaví alebo máš k tomu odpor, 2. také, ktoré nemôže robiť hocikto, ale tam musíš mať aj vyštudované niečo, čo nemôže vyštudovať hocikto (jadrová fyzika, teoretická fyzika, medicína, rôzne ťažké technické odbory), 3. každé, ale naozaj každé povolanie má svoje pre a proti, 4. povolania, na ktoré treba talent -spev, herectvo, šport - kto je špička, môže byť milionár. Skús si ku každému povolaniu napísať zoznam jeho dobrých a zlých stránok, a uvidíš, že nič nie je ideálne. Ale zasa nech robíš čokoľvek a budeš špička v tom, čo robíš, bude to najlepšie povolanie pre teba. Univerzálna odpoveď neexistuje, ako aj neexistuje najlepšie povolanie.
@sonajdjsns take, kde najma nevyhoris a (aj po rokoch) tam nechodis s nechutou. Ziadne peniaze nevyvazia zlu atmosferu. HO tiez nie je pre kazdeho dlhodobo.
@sonajdjsns Momentalne take, ktore ponuka HO.
@beata_k prečo?Ja som na HO 5 rok, ale je to pasca😂do kancelárie a mať denný režim mi už nevyhovuje a zase by som nestíhala deti.a domacnost a doma to tiež nie je také ružové.Aj mi chýba kolektív obliecť sa, namaľovať, ísť s kolegami na obed.Moznost 2 dní v kancli ostatok doma nemáme buď, alebo.Ale voči deťom a rodine mi to vyhovuje
Veterinár. Čistá ryža.
@beata_k prečo?Ja som na HO 5 rok, ale je to pasca😂do kancelárie a mať denný režim mi už nevyhovuje a zase by som nestíhala deti.a domacnost a doma to tiež nie je také ružové.Aj mi chýba kolektív obliecť sa, namaľovať, ísť s kolegami na obed.Moznost 2 dní v kancli ostatok doma nemáme buď, alebo.Ale voči deťom a rodine mi to vyhovuje
@anonym_72f910 V noci ma dieta zobudilo, ze ma sopel 🤷
Majiteľ realitky.
Také, čo ťa baví tak, že sa každé ráno tešíš do roboty a po práci máš zimomriavky z toho, že si tam mohla byť. Také, v ktorom robíš niečo, čím menší život konkrétnym ľuďom. Plus ťa zároveň uživí tak,že vieš svojej rodine dopriať všetko dôležité.
Pre mňa je to medicína.
Minule sa tu niekto pýtal na to,čo by sme robili,keby sme vyhrali milión, či by sme chodili do roboty.
Ja určite áno, milujem tú prácu a denne ďakujem osudu, že som dostala možnosť robiť niečo také fascinujúce.
Každému prajem,aby našiel ten svoj odbor
Prezident SR
@sonajdjsns take kde sa da nacucnut na dotacie, a potom dokopy nic nerobit len napisat projekt a zhrabnut peniaze.
Veterinár. Čistá ryža.
@anonym_a2bd01 Ano ,aj moje deti chcu byt veterinarky,ja smelo do toho,dnesne panicky uz nevedia co maju psom od dobroty kupit a tie palky co su ochotne platit.Veru,veterinar je vyhra,a to skoro bez roboty.
@anonym_a2bd01 Ano ,aj moje deti chcu byt veterinarky,ja smelo do toho,dnesne panicky uz nevedia co maju psom od dobroty kupit a tie palky co su ochotne platit.Veru,veterinar je vyhra,a to skoro bez roboty.
@anonym_24cceb Sú pripravené robiť aj operácie a eutanázie?
@anonym_24cceb skoro bez roboty asi nie, ale súhlasím s tým, že ľudia budú do psikov a maciciek dávať stále viac. Stále viac mladých nahradzuje deti psami. A tam stačí aj vymyslieť niečo, či by tým zvieratkám robilo radosť, nejaký start up so špeciálnym obleckom alebo ortopedickými pelechy, domácimi pamlskami apod. Len to musí byť virálne 😂
Ideálne je mať robotu, čo ťa baví, dosť vynáša a nebie ťa nahradiť ai a vieš ju robiť do 70tky.
A to je pre každého niečo iné
Pre ľudí z krajín "západnej" civilizácie:
Pri severovýchodnom austrálskom pobreží sa nachádza malý ostrov. Hamilton, ak sa dobre pamätám. Práca správcu rezortu, ktorý ho obýva, je užívať si všetky benefity, ktorý tento tropický raj ponúka (wellness, bazény, plachetnice, drinky, kuchyňu...) a raz mesačne zverejniť pár riadkov/videí o tomto dovolenkovom raji. Plat okolo 10.000 AUD,ak si dobre spomínam.
Number 1.:
Niekde v juhovýchodnej Ázii jestvuje u domorodých kmeňov veľmi vážená profesia - starší muži zasväcuju mladé dievčatá do umenia tej "telesnej" lásky. Sú za to veľmi dobre odmeňovaní a vážení.
Jestvuje nejaké iné povolanie, ktoré by sa mohlo čo len priblížiť tomuto?!
Veterinár. Čistá ryža.
@anonym_24cceb trocha skreslené videnie.Msjitel veteriny da obrovské peniaze do vybavenia.Zamestnanci pracujú na živnosť, takže si platíš odvody a prenájom ordinácie.Prinesu ti zrazených zakrvavenych psov, dokusanych psov.Operacie bežná rutina nádory.Ale áno vždy, keď idem na veterinu je plná ľudí.Nasa veterinárna nám operovala psa noha mi visela na slache ako ho iný pes dokusal išla z dennej do nočnej, do ďalšej nočnej, odpisovala mi na mail aj o polnoci.Povedala mi, že už nevládze a nemala ani 35 r a ide učiť späť na veterinárnu školu mala phdr.asi toľko je to veľmi náročné zamestnanie
@anonym_a2bd01
za mna su najlepsi projektovi manazeri -- s prepacenim holu pindu robia, beru 4k€ plus, chodia na vyletiky, teda pardon, sluzobky. zdroj : manzel je projektovy manazer. ja nechpaem, ako mu to prechadza, jeho kamosi na podobynch poziicach detto
za mna su najlepsi projektovi manazeri -- s prepacenim holu pindu robia, beru 4k€ plus, chodia na vyletiky, teda pardon, sluzobky. zdroj : manzel je projektovy manazer. ja nechpaem, ako mu to prechadza, jeho kamosi na podobynch poziicach detto
@anonym_d137e4 teba mat za manzelku, to musi byt intelektualny raj
@anonym_24cceb Sú pripravené robiť aj operácie a eutanázie?
@zuzitko74 samozrejme ,a este ako to dobre vynasa.
@anonym_24cceb skoro bez roboty???😵 Asi netušíš o čom píšeš. Skús si vyrátať na papier koľko stojí vybavenie veteriny.
@anonym_24cceb skoro bez roboty???😵 Asi netušíš o čom píšeš. Skús si vyrátať na papier koľko stojí vybavenie veteriny.
@anonym_93019c ona to asi vidí, že pichnú očkovanie a postrihaju pazuriky a dajú masť do očka🙂ale sú to aj pôrody so zdochnutými mláďatámi, sterilizácie, škaredé zranenia

???