Ktoré zamestnanie je podľa vás najlepšie?
nie, ja som pisala k teme... ktora praca je naj, niekomu kto pise ako vet nezbohatne, ako sa mu vyhrazaju sudmi, ako pracuje nonstop pomaly. NIE = vet pracuje tolko, ako si nastavi pracu, zarobit tolko kolko robi. A su taki a to je fakt, co nebudu 24/7 na telefone, lebo napr vedia ze mame pohotovost v meste a nemusia atd...
@anonym_a40c6f blaboly si nechaj, k teme pisem, viditelne sa tu veterinarom na otlak skocilo?? :D ja netvrdim ze nepracuju, ze nemaju tazku pracu alebo im padaju peniaze z neba, ja si ale nemyslim, ze vacsina vet ma namahavu pracu, ktora im nezarobi a vlastne zivoria a su jednou nohou v base, lebo sa im niekto vyhraza ak im zomrie rybicka. A neviem preco by som mala byt dokonala. Podla mna je to perfektna praca.
@simca06022011 tak naco si ich obvolávala, keď máte nonstop veterinu v meste😂veterinár zarobí na tom, že prenajme ordináciu ďalším mladým veterinárom všade kde som bola robili na živnosť a platili si prenájom.A končím, lebo viem, že ty máš rada tieto slovné pingpongy
psychológ, zvárač, spevák podľa toho, čo ťa baví.
ak chceš mať voľno v lete, tak učiteľ
ak chceš mať voľno v zime, tak zmrzlinár alebo murár
Žena musí plánovať svoju prácu ešte, keď je slobodná či ju bude vedieť sklbit s deťmi.Muz taký problém nemá🤪veľa žien robí na nočné smeny stačí, že muž chodí neskoro domov a už je problém s deťmi.Tak isto prázdniny, školské voľná, OCR.zz tohto pohľadu je pre rodinu ideálna práca kde žena robí z domu, alebo robí v službách a vie si naplánovať zákaznícky podľa situacie doma, preložiť termín, ísť do práce, keď príde muz.Uctovnictvo bude treba vždy, advokátka sa celý život vzdeláva aj iné profesie.Ja by som vyštudovala úplne niečo iné, keď vidím aké ťažké to je sklbit s rodinou.Skoda len málo ľudí robí prácu, ktoru psychicky zvláda a nie je z nej ustvaný, zarobí a baví ho.Psycholog krásna práca, ale roky vzdelávania, výcvikov a ťažká práca na vlastnú psychiku.Tazko povedať pre niekoho je krásna práca pomoc druhým opatrovateľka, ale niekomu povieš, že si učiteľka, opatrovateľka a pomaly na teba pozerá cez prsty, lebo nízky plat, psychická záťaž.Ja si myslím, že služby pôjdu vždy úradníci, marketing toho je veľa.
@anonym_442799 len niekedy, často(?) treba mať na to žalúdok (radšej mať amputované svedomie).
@anonym_bc463c ale vôbec nie... je na každom, čo si vyberie. Môj muž sa tým živí už viac než 15 rokov a môže spávať pokojne, nerieši žiadne sra*ky.

@simca06022011 ty píšeš príklady ako to nejde a my, že ide.
nie, ja som pisala k teme... ktora praca je naj, niekomu kto pise ako vet nezbohatne, ako sa mu vyhrazaju sudmi, ako pracuje nonstop pomaly. NIE = vet pracuje tolko, ako si nastavi pracu, zarobit tolko kolko robi. A su taki a to je fakt, co nebudu 24/7 na telefone, lebo napr vedia ze mame pohotovost v meste a nemusia atd...
@anonym_a40c6f blaboly si nechaj, k teme pisem, viditelne sa tu veterinarom na otlak skocilo?? :D ja netvrdim ze nepracuju, ze nemaju tazku pracu alebo im padaju peniaze z neba, ja si ale nemyslim, ze vacsina vet ma namahavu pracu, ktora im nezarobi a vlastne zivoria a su jednou nohou v base, lebo sa im niekto vyhraza ak im zomrie rybicka. A neviem preco by som mala byt dokonala. Podla mna je to perfektna praca.