icon

Kurzy aranžérstva blízko Šale

macik6
2. aug 2018

Prosim poradte mi kde v co najblizsom okoli sa da spravit aranzersky kurz som zo Sale no viem ze su len v Trnave a Nitre kedze pracujem je mi to dost daleko na dochadzanie velmi by ma bavila tato praca za kazde info budem vdacna

ujaju
•
2. aug 2018

Na úrade práce nemajú otvorený taký kurz? Väčšinou je zaradený v rekvalifikačných kurzoch. Inak toľko krát som premýšľala, že by ma niečo také bavilo, no zatiaľ som si na to čas nenašla :/

macik6
autor
•
2. aug 2018

@ujaju bohuzial na urade nic take nemaju ani neviem nic najst v blizkosti sale aokoli nebavi ma stale pracovat vo fabrikach niekde za pasom mam fantaziu a myslim ze som dost aj kreativna mam uz sice 40 ale chcem zmenit nieco v mojom zivote a robit nieco co by ma bavilo

rebeka39
•
7. nov 2022

aj ja by som sa chcela naucit len ani tu v okoli komarno neni taky kurz..rada by som robila tkau pracu ,,mam rada kvety .za kazdu odpoved vopred dakujem

mondolina
•
7. nov 2022

skúsila by som osloviť miestne kvetinárstva, či by si im nemohla vypomôcť, a tým by si sa aj učila.

cacianka
•
7. nov 2022

Buď to v sebe máš a robíš, to ani kurz nepotrebuješ.
Prípadne si požičaj knižky v knižnici, ak vo vašej mestskej/okresnej nemajú dosť výber, požičajú ti medzikniznicnou vypozicnou službou.