icon

Kvety do práce ako ospravedlnenie

lusy900
31. mar 2021
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lusy900
autor
31. mar 2021

@cocolino234 tie prisli mne dnes do prace,ako ospravedlnenie od priateľa..

0silvia0
31. mar 2021

@lusy900 a o čom chceš diskutovať?

lusy900
autor
31. mar 2021

@0silvia0 bola to taka zehlicka,na moj hnev..Ale neviem co dale

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
lusy900
autor
31. mar 2021

@cocolino234 ani jedno ani druhe,zial nezhody

avril299
31. mar 2021

🌷 super, mile od neho

lusy900
autor
31. mar 2021

@avril299 len neviem co dalej.Ale pekne gesto

janai1
Odpoveď bola odstránená
lintu
31. mar 2021

Ak chces pomoct s tym"co dalej", bolo by fajn sa najprv rozpisat, co vlastne urobil :D Takto tu mame len informaciu, ze ti priatel poslal kvety do prace ako ospravedlnenie.... pekne od neho.

avril299
31. mar 2021

@lusy900 no to uz je na Tebe ako to citis, ak mas pocit, ze to staci na vyzehlenie veci, co ste mali medzi sebou, tak mu kludne posli spravu, ze to bolo mile prekvapenie a urobil Ti radost 🙂 a uz sa to potom rozbehne (ak ste teda akoze na seba urazeni a nekomunikujete)

lusy900
autor
31. mar 2021

@avril299 sklamana a v bludnom kruhu s pochybnostami ako sa to bude vyvijat dalej.S ochladenymi citmi..Pozorny je,kvety len tak obcas prinesie,aj nakup,riady...mozno len neviem si predstavit buducnost

hviera81
31. mar 2021

@janai1 to ja tiez :D

syslik81
31. mar 2021

ako dalej? zabudni na kvety a zvaz bez mazania medu okolo ust ci ti stoji za odpustenie alebo nie ...

elizabet173
31. mar 2021

@janai1 ak by to bolo ospravedlnenie za to, že mi včera rozflákal auto, tak beriem (jasné, že auto dá opraviť na svoje náklady 🙂), ak by to bolo po pol roku ignorácie, alkoholizmu, mobilu, nonstop prilepenému k ruke, nezáujmu o rozhovor, prechádzku, výlet so mnou, ako ospravedlnenie za písanie si s inými a pod. mohol by mi poslať aj celé kvetinárstvo.

janai1
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
obcanka123
31. mar 2021

@lusy900 ja by som to nebrala ako pekné gesto...pekné gesto to je vtedy keď ti tie kvety pošle iba tak a nie ako žehličku 😉

kitycat
31. mar 2021

A co spravil, ze ti poslal kvety? Samozrejme pred kolegami prezradil, ze niekoho mas kto iny by ti poslal kvety nez partner.. 🤣

sweetyna
31. mar 2021

Je to aspon nejaka snaha ale tak tazko povedat, ci teda odpustit alebo nie ked nevieme co ti vlastne urobil

wokokoza
31. mar 2021

Buď rada, že aspoň takýto krok urobil, lebo ja by som na niečo takéto čakala dlho, môj drahý má niekedy fest problém priznať, že aj on má nejaký podiel vlny na nezhodách :/

moniquer
31. mar 2021

My ti ťažko poradíme, to je len medzi vami a bez rozhovoru to nejde. Kvety potešia, ale za mňa vravím, hlavne vtedy, keď je všetko ok, resp. keď sa stane len nejaký malý prešľap. V inom prípade by aj celé kvetinárstvo mohol vykúpiť, keďže kvety milujem viac ako napríklad drahé kabelky a topánky a šperky, ale na veci, že s ním nechcem ďalej byť, by to nič nezmenilo...