Má práca na plnení parfumov význam?
Ahojte chcela som sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s prácou na doma a síce plnenie parfumov do fľaštičiek a následne balenie do kartónov. Dakujem
Ja som kedysi pracovala vo firme, kde sme toto robili. Boli to parfémy, ktore sa používali na parfumaciu tých sušených kvetín, čo sa používali ako dekorácie
@vanilkovazmrzka Ked mozu random ludia piect torty bez hygienickeho preukazu v kuchyni na kolene, vonavky by boli mensi problem 😃 Ale aj tak si neviem predstavit,ze si taky Armani zazmluvni Gitku z Horneho Srnia,aby mu flastickovala na dvore vonavky😂
Ak ti to reálne dajú domov bez toho, aby si mala vopred platiť nejaké poplatky ty im, tak to skús. Ak pýtajú peniaze, tak ruky preč, nikdy ti nič nedodajú, iba ťa okradnú.
@iwesska normalne strci ten klasicky lievik do flasticky a z plastovej flasky od 2l koly naleje šanel no5
Diky baby za názory, pýta vopred 150€ za doručenie materiálu ktoré mi chce vrátiť do 48 hod. A ešte aj odmenu 800€ . Smutné že ľudia takto odr.....u. Chcela som prácu na doma al. on- line toto som našla..

To dufam realne neexistuje. Aby parfemy nalievali do flasticiek nejaki random ludia doma v obyvacke 😳