Mala by som kúpiť kolegyniam darček k Vianociam?
Ahojte, v kancli je nas 6 bab, vychadzame spolu dobre. Zanyslam sa ci kupit darček k Vianociam ci nie?
S jednou sa stretavam aj mimo práce, tej urcite kupim.
Ale co ostatne? Dali by ste im ci nie? Ak ano,co? Za kolko €?
Ahoj, ak si dobre vychadzate a chces ich obdarovat, tak im mozes kupit nejaku drobnost. To je len na tebe, ci ich chces obdarovat. Ja mam velmi dobre dve kolegyne a vsetky tri si medzi sebou kupujeme vianocne darceky ale my aj take drahsie, ze sperk alebo tento rok som kazdej vybrala pandoru privesok🙂
@nina19833 ahoj a aky privesok si im kupila? Videla som, ze teraz v Sofii maju na pandoru tusim az 70% zlavy, tak tiez rozmyslam, ze si nejaky objednam. Ty si kde kupovala?
@nina19833 ahoj a aky privesok si im kupila? Videla som, ze teraz v Sofii maju na pandoru tusim az 70% zlavy, tak tiez rozmyslam, ze si nejaky objednam. Ty si kde kupovala?
@katpizur od nich som tiez objednavala. Ked ide o sperky tak stale len cez nich lebo podla mna maju najlepsie ceny a dorucenie netrva dlho. A kupila som im taku podkovu pre stastie, ta sa mi velmi pacila🙂
@katpizur od nich som tiez objednavala. Ked ide o sperky tak stale len cez nich lebo podla mna maju najlepsie ceny a dorucenie netrva dlho. A kupila som im taku podkovu pre stastie, ta sa mi velmi pacila🙂
@nina19833 tu som videla, velmi pekna, aj ja som nad tym rozmyslala ale napokon som zvolila iny

My si kupujeme malé darčeky. Tento rok sme sa dohodli, že tak do 10€ maximálne. A keďže všetky dosť fičíme na káve, tak som sa rozhodla, že kúpim také malé 200g balenia kávy, objednala som z Coffeein.
@petranelkova toto je perfektny darcek, ked ma neikto rad kavu. Ja som kupila tiez tuto kavovu "vianocnu zmes" ale od Coffespotu.