icon

Mala by som kúpiť kolegyniam darček k Vianociam?

15. dec 2025

Ahojte, v kancli je nas 6 bab, vychadzame spolu dobre. Zanyslam sa ci kupit darček k Vianociam ci nie?
S jednou sa stretavam aj mimo práce, tej urcite kupim.
Ale co ostatne? Dali by ste im ci nie? Ak ano,co? Za kolko €?

Strana
z2
muchotrafka298
16. dec 2025
@petranelkova

My si kupujeme malé darčeky. Tento rok sme sa dohodli, že tak do 10€ maximálne. A keďže všetky dosť fičíme na káve, tak som sa rozhodla, že kúpim také malé 200g balenia kávy, objednala som z Coffeein.

@petranelkova toto je perfektny darcek, ked ma neikto rad kavu. Ja som kupila tiez tuto kavovu "vianocnu zmes" ale od Coffespotu.

katpizur
8. jan 2026
@nina19833

Ahoj, ak si dobre vychadzate a chces ich obdarovat, tak im mozes kupit nejaku drobnost. To je len na tebe, ci ich chces obdarovat. Ja mam velmi dobre dve kolegyne a vsetky tri si medzi sebou kupujeme vianocne darceky ale my aj take drahsie, ze sperk alebo tento rok som kazdej vybrala pandoru privesok🙂

@nina19833 ahoj a aky privesok si im kupila? Videla som, ze teraz v Sofii maju na pandoru tusim az 70% zlavy, tak tiez rozmyslam, ze si nejaky objednam. Ty si kde kupovala?

nina19833
12. jan 2026
@katpizur

@nina19833 ahoj a aky privesok si im kupila? Videla som, ze teraz v Sofii maju na pandoru tusim az 70% zlavy, tak tiez rozmyslam, ze si nejaky objednam. Ty si kde kupovala?

@katpizur od nich som tiez objednavala. Ked ide o sperky tak stale len cez nich lebo podla mna maju najlepsie ceny a dorucenie netrva dlho. A kupila som im taku podkovu pre stastie, ta sa mi velmi pacila🙂

katpizur
15. jan 2026
@nina19833

@katpizur od nich som tiez objednavala. Ked ide o sperky tak stale len cez nich lebo podla mna maju najlepsie ceny a dorucenie netrva dlho. A kupila som im taku podkovu pre stastie, ta sa mi velmi pacila🙂

@nina19833 tu som videla, velmi pekna, aj ja som nad tym rozmyslala ale napokon som zvolila iny

nina19833
19. jan 2026
@katpizur

@nina19833 tu som videla, velmi pekna, aj ja som nad tym rozmyslala ale napokon som zvolila iny

@katpizur a aky si zvolila? Som zvedava🙈😀

katpizur
20. jan 2026
@nina19833

@katpizur a aky si zvolila? Som zvedava🙈😀

@nina19833 tento som si zobrala😍 Na prvy pohlad sa mi zapacil a vela pre mna aj znamena, kedze to je taky pekny symbol srdce s kridlami, zakazdym si spomeniem na vsetkych, ktory uz nie su medzi nami❤

Strana
z2