icon

Málo spanku

skvrnka14
30. mar 2019

Ahojte, obycajny den ked ma nic necaka tak spim aj 8 hodin bez problemov no teraz sa mi uz 2x stalo ze ked mam ist na brigadu na 17 hodin tak som spala zalostne malo... sla som si lahnut o 11 do polnoci som nespala pptom trosku light a od 4tej zas nic.. a o 20 minut mam vstat... dokopy v cistom 3.5 hpdiny spanku. co mam robit aby som to dala? A do buducna ako sa tomu vyvarovat? Od stvrtej som pocula vonku vtaciky a uplne som bola mervozna jak sa rozvidnieva. Dakujwm 🙂

skvrnka14
autor
30. mar 2019

Zároveň ked mam viac nez 3 kavy denne tak mi bije rychlo srdce a je mi zle :( mam iba 22 rokov

lubik87
30. mar 2019

@skvrnka14 prestaň piť kávu a večer nepozeraj tv ani do.mobilu. Choď sa večer prejsť alebo daj šport či knihu

deti95060810
30. mar 2019

spíš málo zo stresov....
prestaň piť kávy, popr. si večer skús spraviť čaj na spanie, alebo v lekárni tiež poradia čo je dobré na tvoj stav....môže sa stať že ti ani to nepomôže a potom už budeš musieť len zabehnúť k lekárovi

jolanamacku
30. mar 2019

Ahoj...skus vecer trocha pohybu, prechadzku ci par cvikov, vlaznu sprchu,medovkovy caj, ale mne vzdy zaberie neaky pekny roman. Proste vecer trocha vynut a nemysliet na povinnosti.

skvrnka14
autor
30. mar 2019

Baby praveze ja som sla podvecer behat a dala.som svoj rekord vratila som sa domov vyzmykana uplne ze out of energy a aj tak vecer som chytila druhu slinu :DD a takisto aj minule som bola v posilke a nic... a kavu som v oboch prípadoch mala jednu cca 2lyzickovu co skoro stale okolo 4tej 🙂

danielamarkova
1. apr 2019

Ahoj, ja pri mojich deťoch zaspím okamžite, kľudne ti jedno požičiam na víkend... :D Ale nerozmýšľala si nad tým, že by mohol by na vine zlý matrac, alebo posteľ? Lebo manžel sa takto budil, keď mal mäkký matrac a nemohol si nájsť polohu. Teraz sme mu kúpili nejaký zdravotný od (nechcem spamovať, nebudem dávať link) Slumberland a je veľmi spokojný. Určite sa pozri a možno ťa niečo zaujme. Ten matrac, hoci sa to nezdá, robí celkom dosť. Samozrejme ako baby píšu- nekukaj do mobilu, otvor okno, športuj a nepi kávu. Radšej nejaký medovkový čaj.

tapala
2. apr 2019

hmmm na tu kavu by si si asi mala dat vacsi pozor, niektorym ludom nesadne. ono ozaj aj zalezi na tom aku kavu si robis, ci turka alebo len taku jemnu. na mna kava nezabera, ked sa mi chce tak proste zaspim aj keby som ju tesne pred tym vypila

eliska13
3. apr 2019

@skvrnka14 veď to cvičenie Ta nabudí preto nevieš spať aj mne sa to stáva musím ísť cvičiť skôr, alebo máš stres, ze ideš na brigadu

skvrnka14
autor
5. apr 2019

@danielamarkova áno, u frajera som mala presne problém s matracom a s veľmi vyvýšenou hlavou, ale ďakujem za rady už ma najbližšia brigáda čaká znova za mesiac takže už to aplikujem 🙂)
@tapala pijem nescu cremu :D takže tá najslabšia asi .. a tiež som schopná zaspať po káve sa mi to viackrát stalo :D čo na moj vek som dosť už na tom zavisla :DD
@eliska13 ďakujem už pojdem nabuduce cvičiť okolo obeda :D