icon

Maródka počas turnusového voľna

emmuskamiuska888
27. sep 2016

Ahojte žienky. Chcela by som vás poprosiť či náhodou neviete ako to je. Manžel pracuje v zahraničí na turnusy, ale teraz má po turnuse a je na PN-ke. Účtovníčka sa mu vyhrážala že mu pošle kontrolu. To je ok veď leží chorý, ale nemaroduje počas turnusu, ale v rámci volna. Môže mu vyslať kontrolu aj tak? Dakujem za odpoveď.

emmuskamiuska888
autor
27. sep 2016

Ospravedlnujem sa za preklep v názve. PN počas turnusového volna.

sissy27
27. sep 2016

@emmuskamiuska888 PN sa neráta len na oficiálne pracovné dni a pracovnú dobu, ale na kalendárne dni a 24hod denne... takisto ako človek pracujúci od pondelka do piatku od 8 do 16.30 hod a PN na dva týždne, tak je chorý aj počas víkendov či sviatku...

dominika6
27. sep 2016

@emmuskamiuska888 je jedno či je doma mimo turnusu,prac.zmluva nerozdeluje týždne..čiže pn sa mu ráta po celú dobu a non stop

emmuskamiuska888
autor
27. sep 2016

Dakujem veľmi pekne. Myslela som si to, len ma vytočila tá ich účtovníčka. Doslova sa vyhrážala tou kontrolou. Ešte raz vďaka a prajem krásny deň.

sissy27
27. sep 2016

@emmuskamiuska888 môžeš byť rada, že ho na tú kontrolu vopred upozornila... obyčajne to robia bez varovania... a právo na to majú...

emmuskamiuska888
autor
27. sep 2016

Ja viem že na to právo majú. Báť sa nemame čoho lebo chlap keď je chorý tak leží ako keby umieral 🙂 🙂 🙂 Mňa fakt vytočilo len to výhražné správanie uctovnicky, ako keby bola majiteľkou firmy.