icon

Máte skúsenosť s prácou v pôžičkárni?

tinka3636
3. sep 2014

Ako to tam beží??

niki101988
3. sep 2014

Skvele, odrbávaš ľudí, oberáš chudákov o posledné peniaze akože výhodným úrokom. Je to nebankovka tak len krajšie zákonom ošetrená úžera

tinka3636
autor
4. sep 2014

@niki101988 ludi odrbavaju skoro v kazdej druhej robote, aj tam kde by to clovek necakal a uver si nezobere ten co ho nepotrebuje.....takze som chcela vediet nieco ine ale dik za odpoved...

lucia211
3. dec 2014

Je to práca referenta pozickarne...sedis tam celý den, obvolavas klientov co neplatia a administrativu s tym spojenu. Ja to robim a robota sa mi paci, je to praca ako kazda ina a tak ako v banke aj tu poskytujete peniaze....a banka ked ti da uver na 20 rokov a zo 20 000 eur zaplatis 40 000 tak to je ako vyhodne? lebo ked niekto nema na vysoke splátky, jasne ze si to da na vela rokov no musi ratat aj s preplatenim a tak je to aj v nebankovke. cim skorej splatis, tym menej preplatis. kazda praca ma svoje + ci - !!!!

marianne1
25. jan 2015

@lucia211 ahojky prosim ta chcem sa spytat ci ked niekto neplati si zodpovedna za vymahanie penazi? alebo ako to funguje? tiez som citala ze referent vyhladava novych klientov. uvazujem o tejto praci ale neviem sa rozhodnut

marianne1
26. jan 2015

Nikto?:(

marca12
27. jan 2015

@tinka3636 znama robila v pohotovosti a nechala tu pracu.hocikedy jej trieskali na dvere nastvani ludia.velakrat sa stalo,ze sa tam musela zamknut a kedze mala male deti,tak sa na to vykaslala.a dalsia vec,ze nezvladala znasat osudy ludi.ono to nie je len sediet tam a podpisovat zmluvy,ale aj nahanat ludi,ked neplatia,pocuvat pribehy ludi,ktori vdaka jednej pozicke pridu smahom ruky o strechu nad hlavou,nemaju co do ust.banka sa s tebou seriozne dohodne na splatkach.no tu nie je sanca na dohode.tak zavratne narastaju uroky,ze ti ludia nestihaju splacat.dovolim si povedat,ze tato kamoska je dost "hyena" povaha a nezvladla to.musis mat na tuto pracu skutocne dobry zaludok a svedomie

lucia211
22. mar 2015

Ako nehnevajte sa....praca ako každa..ludia keby nechceli na tu pozicku nepridu!!! osudy ludi, ludia si nemusia zobrat pozicku v nebankovke a maju zly osud. Ak pozicku dobre splatia, nie je problem, vsetko sa dopredu oznami aj navysenie aj splátky uplne vsetko.....a tu nazavratne uroky nerastu, ale nebudem vas presviedcat, urcite to viete lepsie ako ja, co tam robim. Poviem vam jedno, v providente a iných nebankovkach uz po jednej splátke narataju uroky z omeskania pritom u nas je to o inom a dohode.

lucia211
22. mar 2015

@marianne1 ty ak budes referent, tak pozicky neposkytujes. Pozicky poskytuju pracovnici obchodnej sluzby. Podavas len informacie zaujemcom, spises ziadosti a ostatne veci, co od teba agentura chce. Obvolavas klientov kd neplatia ale ty ako referentka nie si zodpovedna za to ze neplatia, slusne s nimi komunikujes, nikomu sa nevyhrazas. ty v kancelarii sedis celý den - teda cca 8 hodin a si ako keby sekretarka.....a ty nemusis hladat klientov, oni pridu sami. Ale v snahe o chod pozickarne mozes ale nemusis. To vsetko by si sa blizsie dozvedela na pohovore, ak pojdes 🙂