icon

Máte skúsenosti s marketingom v poľnohospodárskej firme?

6. apr 2026

Mam nastupit do takejto firmy, ale zda sa mi tam strasne vela cestovania..40 seminarov, polnych dni do roka..vseobecne dynamicke..a zlakla som sa ci to budem zvladat, ci to nebude mic vycerpavajuce..pride mi ale ze aj mimo seminarov je to dost dynamicke..moja predchodkyna dieta nema, je mlada ja uz cestvo po 40..ale neviem mozno to tak len posobi..pracu mam keby nemam nic nespekulujem a vyskusam..ak mate niekto skusenosti prosim pozdielajte..dakujem

anonym_56dad5
6. apr 2026

No nas marketer je vseobecne velmi zaneprazdneny clovek. Vela cestuje, robime eventy, konfery, business breakfast, raz je v prahe, potom v Ba, potom v NR, potom v KE. Nerobi to od stola, ale priamo v terene. Branding, reklama, rôzne meetingy, aj foti, aj nataca, aj to potom s grafikom upravia a davaju von. Do toho vela kampani, clankov, postov, sprava socialnych seti, tvorba contentu, grafika... nestiha... a to je chalan bez deti. A mame dvoch ludi na jednu firmu, plus externu firmu.

anonym_a73646
6. apr 2026

Ja som na marketingovom teraz už skôr tá pri stole, riešim analýzu trhu, rozpočet, nejakú prvotnú komunikáciu s klientami, dodávateľmi a kam sa vyberiem aj osobne si môžem už vyberať, ale keď som začínala, tak toho cestovania na výstavy a eventy bolo veľa a bola som tam také dievča pre všetko, ale ja som si vtedy práve kvôli tej dynamickosti tú prácu vybrala.

autor
6. apr 2026
@anonym_a73646

Ja som na marketingovom teraz už skôr tá pri stole, riešim analýzu trhu, rozpočet, nejakú prvotnú komunikáciu s klientami, dodávateľmi a kam sa vyberiem aj osobne si môžem už vyberať, ale keď som začínala, tak toho cestovania na výstavy a eventy bolo veľa a bola som tam také dievča pre všetko, ale ja som si vtedy práve kvôli tej dynamickosti tú prácu vybrala.

@anonym_a73646 a zacala si tam pracovat ked si uz mala deti? Alebo este bezdetna?