icon

Máte skúsenosti s prácou v Kauflande?

slecnawewe
Dnes o 11:01

Ahojte,chcem sa opýtať či máte dáke skúsenosti s prácou v kauflande za minulý alebo terajší rok. Ako to tam funguje,plat atď? Hľadala som dake témy ale žiadne nové som nenašla ďakujem 🙂

manqua
Dnes o 11:33

Pracovala som tam, ale teda bolo to par rokov dozadu 🙂 Plat uplne zly nebol, nikto sa nestazoval, skor to zaobchadzanie a pristup zamestnavatela/nadriadeneho. To nikde nie je OK, co sa Kauflandu tyka.

anonym_a8b753
Dnes o 11:44

@slecnawewe kedze mam este jednu pracu , ktoru robim ako jednoosobova sro , tak mam v kauflande skrateny 4 hod uvazok. V cistom v priemere 600 mesacne bez pridavkov ,bez bonusu .som spokojna. Idem do prace 3 x v tyzdni

slecnawewe
autor
Dnes o 11:47
@anonym_a8b753

@slecnawewe kedze mam este jednu pracu , ktoru robim ako jednoosobova sro , tak mam v kauflande skrateny 4 hod uvazok. V cistom v priemere 600 mesacne bez pridavkov ,bez bonusu .som spokojna. Idem do prace 3 x v tyzdni

@anonym_a8b753 tiež mam svoj vlastný biznis ale potrebujem k nemu este niečo a preto ma zaujíma ako to tam je. Tiež by som chcela len tak 2 3x do týždňa. 🙂

anonym_a8b753
Dnes o 11:56
@slecnawewe

@anonym_a8b753 tiež mam svoj vlastný biznis ale potrebujem k nemu este niečo a preto ma zaujíma ako to tam je. Tiež by som chcela len tak 2 3x do týždňa. 🙂

@slecnawewe mne sa toto paci ,este rok potiahnem , z biznisu mam viac sicr ,no tu je mnoho benefitov , a mam dobry kolektiv. Ja robim na food oddeleni . Ked idem do prace,idem zvycajne na 8 az 9 hodinovu smenu . Dovolenka ,ocr ,pn , a hoci som bola za 3 roky raz a paragrafy nevyuzivam vobec ani ocr pri detoch ,tak ta moznost je. Naviac som spoznala x ludi ,takze nie som izolovana ,kedze moj biznis je malicka vyrobna prevadzka na ktorej robim sama ,takto som aspon v dianí stale a medzi ludmi

slecnawewe
autor
Dnes o 12:06
@anonym_a8b753

@slecnawewe mne sa toto paci ,este rok potiahnem , z biznisu mam viac sicr ,no tu je mnoho benefitov , a mam dobry kolektiv. Ja robim na food oddeleni . Ked idem do prace,idem zvycajne na 8 az 9 hodinovu smenu . Dovolenka ,ocr ,pn , a hoci som bola za 3 roky raz a paragrafy nevyuzivam vobec ani ocr pri detoch ,tak ta moznost je. Naviac som spoznala x ludi ,takze nie som izolovana ,kedze moj biznis je malicka vyrobna prevadzka na ktorej robim sama ,takto som aspon v dianí stale a medzi ludmi

@anonym_a8b753 ďakujem za príjemnú odpoveď. Ja mám síce salón a komunikácie dosť ale vnímam tie benefity čo tam ponúkajú zaplatia dajú na pásku čo je len plus 🙂

petulda333
Dnes o 12:13

Robila som domovu kontrolu na skrateny uvazok,6h. Praca fajn,plat fajn,kolektiv fajn,nadriadena nie. Aj kvoli nej som skoncila

slecnawewe
autor
Dnes o 12:28
@petulda333

Robila som domovu kontrolu na skrateny uvazok,6h. Praca fajn,plat fajn,kolektiv fajn,nadriadena nie. Aj kvoli nej som skoncila

@petulda333 To zamrzí človeka že vela krat skoro stále pokazí prácu vedenie...
V pondelok pôjdem na pohovor tak uvvidim aka bude riaditeľka a zvyšok.
Hlavne hľadám nieco kde aspon tých 600e zarobím. Ale ak mi má robiť tlak vedenie je to ťažké.

petulda333
Dnes o 12:43
@slecnawewe

@petulda333 To zamrzí človeka že vela krat skoro stále pokazí prácu vedenie...
V pondelok pôjdem na pohovor tak uvvidim aka bude riaditeľka a zvyšok.
Hlavne hľadám nieco kde aspon tých 600e zarobím. Ale ak mi má robiť tlak vedenie je to ťažké.

@slecnawewe ja som mala necelych 800,3roky dozadu. Zo zaciatku bola mila,ani som nechcela verit kolegyniam,ked mi vraveli aka je,ze ich z nej boli brucho. Stacilo par dni a ukazala sa. Ja som z nej strach nemala,ani som si nebrala k srdcu jej reci,ale vrieskat namna pred zakaznikmi za nieco co ona zabudla?! To nie. Mnoho kolegov zrejme nema na vyber,tak to trpia. Mne to zato nestalo

anonym_b4f113
Dnes o 13:15

@slecnawewe velmi záleží od riaditeľa a vedúcich. Mali sme jedného, ktorý vedel akych má zamestnancov, dôveroval im a nechal ich dobre si robiť svoju prácu. To bolo fajn.
Pred cca dvoma rokmi sme dostali nového, teraz má 30 rokov, arogantný, dôležitý, nepríjemný, na jeho chyby doplácajú aj zamestnanci aj zákazníci. A furt nám dýcha na krk.
A kým pred tým sa mamám vychádzalo v ústrety, teraz to nedovolí. A ešte teraz, keď sa veľa prepúšťa a je dosť záujemcov o prácu v Kaufe tak to sa tvári akí môžeme byť vďační, že nás nevyhodil 🤮 Atmosféra teraz a pred dvoma rokmi je neporovnateľná.
A teda za mňa je velká nevýhoda, že na väčšine oddelení sa začína už o 5 ráno, deň po sviatku o 4.