icon

Máte skúsenosti s roznosom letákov a platbami Cromwellu?

Dnes o 15:19

Ahojte,
chcela som si privyrobit par eur na mesiac s roznosom letakov cez firmu Cromwell. Ak s tym mate niektora skusenost ako vas vyplacali po tyzdni alebo raz do mesiaca ? Bola som na 3 krat na roznose ale zatial ziadne peniaze mi nedosli na ucet.

anonym_da98ee
Dnes o 15:39

@anonym_autor vyplacaju mesacne… takze treba cakat a medzitym skladat a roznasat 🙂

anonym_087403
Dnes o 16:36
@anonym_da98ee

@anonym_autor vyplacaju mesacne… takze treba cakat a medzitym skladat a roznasat 🙂

@anonym_da98ee kolko to da za mesiac? Mozu aj normal zamestnane osoby? Dakujem.🙂

ivanakal
Dnes o 17:01

Roznasala som letaky. Teraz roznasam iba poštu/obalky. Platia mesacne.

anonym_da98ee
Dnes o 17:26
@anonym_087403

@anonym_da98ee kolko to da za mesiac? Mozu aj normal zamestnane osoby? Dakujem.🙂

@anonym_087403 ano mozu aj zamestnane osoby- je to na dohodu. Asi 50-60e mesacne, podla toho kolko letakov je, aky obvod.. aspon ja som tak mala pred niekolkymi rokmi

podvody
Dnes o 17:47

Tak na základe toho čo píšete mi je podozrivé že hľadajú roznášača letákov pre "túto lokalitu" rozumej naše sídlisko čo nieje veľké na rozlohu (ale zase veľká hustota ľudí) a vraj 160€. Medzi letákmi je vždy hodený aj ten ich s ponukou práce. Tak možno výška platu je podľa aké množto ludí to dostáva.

ivanakal
Dnes o 17:59
@podvody

Tak na základe toho čo píšete mi je podozrivé že hľadajú roznášača letákov pre "túto lokalitu" rozumej naše sídlisko čo nieje veľké na rozlohu (ale zase veľká hustota ľudí) a vraj 160€. Medzi letákmi je vždy hodený aj ten ich s ponukou práce. Tak možno výška platu je podľa aké množto ludí to dostáva.

@podvody ja som dostavala cca 120 eur mesacne. Niekedy aj viac podla mnozstva obalok, lebo to som roznasala letaky+adresne zasielky z Cromwellu, dedina cca 1500 obyvatelov. Nachodila som sa statocne, letakov bolo vela a boli tazke. Plus este zaciatkom roka mi na daniach vratili celkom pekne peniaze. Letaky uz neroznasam,iba 4 krat do mesiaca obalky a zarobim cca 60-70 eur.

podvody
Dnes o 18:49
@ivanakal

@podvody ja som dostavala cca 120 eur mesacne. Niekedy aj viac podla mnozstva obalok, lebo to som roznasala letaky+adresne zasielky z Cromwellu, dedina cca 1500 obyvatelov. Nachodila som sa statocne, letakov bolo vela a boli tazke. Plus este zaciatkom roka mi na daniach vratili celkom pekne peniaze. Letaky uz neroznasam,iba 4 krat do mesiaca obalky a zarobim cca 60-70 eur.

@ivanakal ďakujem, keď ma vyhodia z práce tak to bude popri onvalidnom stačiť. Na tom papieri slubujú 160€ a len naše sídlisko čo na rozlohu neni velká oblasť. V činžiakoch býva vela ludí na 1 adrese, to je výhoda pri letákoch.