Môžem mať ako študentka dve brigády s plným počtom odpracovaných hodín?
Dobrý deň,
Som študentka VŠ, ktorá si popri škole privyrába brigádou. Rada by som si našla ešte jednu brigádu. Je možné mať dve brigády a súčasne ako študent v každej z týchto brigád odpracovať 80 hodín mesačne?
Viem, že výnimku z odvodov si viem uplatniť len v jednej brigáde. Len netuším, či zákonník práce nejako okliešťuje študenta v počte celkových hodín za všetky brigády mesačne.
Ďakujem za odpoveď. 😊
To bude nejaka kvalitna skola😛
@anonym_5e9e20 Nech sa ale nezabudne vzdať výživného od rodiča, keď má príjem, nech donekonečna nezdiera.
@anonym_5e9e20 Dobrý deň, ďakujem za Vašu reakciu, aj keď jej cieľom bolo len rypnúť si do študentky, dúfam, že vám to zlepšilo deň. 🙂 Ide o Farmaceutickú fakultu UK, preto si myslím, že škola je kvalitná dostatočne. Ak máte pochybnosti, kľudne sa vo voľnom čase dovzdelajte a prečítajte si o nej viac. Nie každý vysokoškolák trávi svoj voľný čas v baroch. Každý kto chce si na brigádu popri štúdiu čas nájde. Prajem všetko dobré.
@anonym_5e9e20 Nech sa ale nezabudne vzdať výživného od rodiča, keď má príjem, nech donekonečna nezdiera.
@anonym_aeba97 Dobrý deň, ďakujem, že ste sa v tejto diskusii ,,relevantne” vyjadrili k problematike. Otázka na vás: Hovoríte vo Vašom komentári práve o sebe, či? 🙂 Keby ma dotujú rodičia, tak asi nepracujem popri škole toľko hodín. Skúste sa nad tým trošku zamyslieť a nabudúce rozmýšľajte pred tým než niečo na internete napíšete… aby ste sa nemuseli potom za takéto sprosté komentáre skrývať za anonyma. :D Pekný večer.
@anonym_aeba97 Dobrý deň, ďakujem, že ste sa v tejto diskusii ,,relevantne” vyjadrili k problematike. Otázka na vás: Hovoríte vo Vašom komentári práve o sebe, či? 🙂 Keby ma dotujú rodičia, tak asi nepracujem popri škole toľko hodín. Skúste sa nad tým trošku zamyslieť a nabudúce rozmýšľajte pred tým než niečo na internete napíšete… aby ste sa nemuseli potom za takéto sprosté komentáre skrývať za anonyma. :D Pekný večer.
@emiiicek ja ti fandim, z pohladu personalisti to vyzerá dobre, keď student počas VS brigáduje (najmä, keď to nie je vyslovene praca upratovaca, ale aj ta by svedčala aspon o usilovnosti). Ja som mala strategiu v lete počas prazdnin zarobiť veľa a cez rok z toho zit. Popri skole som cez semester nestihala.
@emiiicek nevšímaj si tieto zakomplexované chuderky, čo v živote hov.. dokázali tak sa chodia sem ventilovať. Ja to fandím, mladá šikovná baba, čo študuje a pracuje, držím ti palce

https://kariera.zoznam.sk/magazin/cl/100514/137...
je to síce starý článok, ale platí to stále, len sa zmenila suma ktorú môžeš zarobiť