Možnosti odchodu pri podpísanom stabilizačnom príspevku
Dobrý deň chcem sa spýtať a je to súrne. V práci sme začiatkom roka podpisovali stabilizačný príspevok na 1 rok. Zmluvu mám podpísanú ale nemám kópiu...zo zamestnávateľom není dohoda aby mi ju vidal. Naskytla sa mi príležitosť odísť z tej práce na lepšiu. Je to tá istá pozícia no iný zamestnávateľ. Ako to je. Viem,že vraj keď mením prácu ale nie povolanie stabilizačný sa nevracia. Nechcem však zamestnávateľovi povedať kde presne idem lebo naposledy volal do danej práce kde som mala nastúpiť na rozprával im neviem čo a už sa mi viac neozvali. Nechcem kvôli jeho pomste a ohováraniu prísť o túto šancu. Aké mám možnosti?
@anonym_autor stabilizačný príspevok je viazaný na miesto nie na profesiu....
Tým že nemám zmluvu neviem čo je v podmienkach
Tým že nemám zmluvu neviem čo je v podmienkach
@anonym_autor tak si ju nemala podpisat, ked nevies co podpisujes - odovzdaj obciansky preukaz
@anonym_autor tak si ju nemala podpisat, ked nevies co podpisujes - odovzdaj obciansky preukaz
@anonym_851a7b mne to šéf strčil do ruky a ani sa nebavil iba aby som to podpísala a povedal,že až keď ich vyplatí nám ich dá. Nedal takže tým pádom je zmluva neplatna
@anonym_851a7b mne to šéf strčil do ruky a ani sa nebavil iba aby som to podpísala a povedal,že až keď ich vyplatí nám ich dá. Nedal takže tým pádom je zmluva neplatna
@anonym_autor to nemyslis vazne, ze strcil do ruky, co si nesvojpravna?
@anonym_autor Zmluva je platná, keďže si ju podpísala. To že nevieš ani čo si podpísala je tvoj problém.
A tiež je to len tvoja chyba, že nemáš zmluvu aj ty. Takéto dokumenty sa podpisujú hneď dvojmo, s tým že každý má hodnotu originálu a ide 1x každej zo zmluvných strán.
@anonym_autor Zmluva je platná, keďže si ju podpísala. To že nevieš ani čo si podpísala je tvoj problém.
A tiež je to len tvoja chyba, že nemáš zmluvu aj ty. Takéto dokumenty sa podpisujú hneď dvojmo, s tým že každý má hodnotu originálu a ide 1x každej zo zmluvných strán.
@anonym_cf4626 ale to ja ovládam ale papier mi odmietol dat

@anonym_autor a z akého dôvodu máš informovať zamestnávateľa kde ideš do novej práce?
Podáš výpoveď, vrátiš pomernú časť stabilizačného príspevku a nastúpiš do novej práce.
Pokiaľ ja viem, tak stabilizačný príspevok sa vracia aj vtedy, keď ostávaš na tej istej pozícii ale meníš zamestnávateľa.