icon

Nájdem tu učiteľku geografie?

cejarka
12. feb 2026

Dobrý deň, hľadám pani učiteľku GEOGRAFIE, potrebovala by som sa opýtať jednu maličkosť. Ďakujem 🙂

anonym_1077f1
12. feb 2026

zavolaj do najbližšej zš

cejarka
autor
12. feb 2026
@anonym_1077f1

zavolaj do najbližšej zš

@anonym_1077f1 Dakujem za radu, ale radsej vyuzijem moznost opytat sa tu 🙂

anonym_f3efe0
12. feb 2026

Tak sa preboha opytaj, normalne polozis otazku a cakas ci niekto odpovie. A netreba zakladat temy a otazky na stene bez konkretnej otazky a poziadavky

cejarka
autor
12. feb 2026
@anonym_f3efe0

Tak sa preboha opytaj, normalne polozis otazku a cakas ci niekto odpovie. A netreba zakladat temy a otazky na stene bez konkretnej otazky a poziadavky

@anonym_f3efe0 Jeeemine, vy ste ale zlata! 🙂 Urcite ste velmi oblubena v spolocnosti 🙂 Zalozila som temu, lebo som mohla. Bola mi schvalena, ale ak ste adminka, kludne mazte 🙂 Ja hladam pani ucitelku geografie, ktora by mi bola ochotna odpovedat na 1 kratku otazku. Cakam ci sa taka najde a potom jej napisem. Vy mi k odpovedi zrejme neporadite, alebo sa mylim?

cejarka
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_f3efe0
12. feb 2026
@cejarka

@anonym_f3efe0 Jeeemine, vy ste ale zlata! 🙂 Urcite ste velmi oblubena v spolocnosti 🙂 Zalozila som temu, lebo som mohla. Bola mi schvalena, ale ak ste adminka, kludne mazte 🙂 Ja hladam pani ucitelku geografie, ktora by mi bola ochotna odpovedat na 1 kratku otazku. Cakam ci sa taka najde a potom jej napisem. Vy mi k odpovedi zrejme neporadite, alebo sa mylim?

@cejarka cakaj, drzim palce kto ti da sukromnu konzultaciu. Tu si tykame, zlaticko.

cejarka
autor
12. feb 2026
@anonym_f3efe0

@cejarka cakaj, drzim palce kto ti da sukromnu konzultaciu. Tu si tykame, zlaticko.

@anonym_f3efe0 Ja tu nie som taka aktivna, takze ostavam pri vykani. Ak mi mozete vytknut len toto, som stastny clovek 🙂 Sukromu konzultaciu necakam. Na odpoved nespotrebuje viac energie, ako vy na vasu 🙂

anonym_74ee54
12. feb 2026
@cejarka

@anonym_f3efe0 Ja tu nie som taka aktivna, takze ostavam pri vykani. Ak mi mozete vytknut len toto, som stastny clovek 🙂 Sukromu konzultaciu necakam. Na odpoved nespotrebuje viac energie, ako vy na vasu 🙂

@cejarka keď nečakáš súkromnú konzultáciu prečo rovno nepoložíš 1 krátku otázku? rýchlejšie by si dostala odpoveď

anonym_f3efe0
12. feb 2026
@anonym_74ee54

@cejarka keď nečakáš súkromnú konzultáciu prečo rovno nepoložíš 1 krátku otázku? rýchlejšie by si dostala odpoveď

@anonym_74ee54 lebo rozum nie je obocie....nenakreslis

viestta
12. feb 2026

Preco sa rovno nespytas ked je to malickost?

anonym_a3c120
12. feb 2026

@cejarka nie, Zem nie je plochá 🙂 Nemáš zač

muzula
12. feb 2026

lebo radsej napise 5 (doteraz) omacok okolo ako tu jednu otazku

anonym_1077f1
12. feb 2026
@cejarka

@cejarka žienky napíšte niektorá tejto tetke že ste učiteľka geografie. Nech má radosť. možno to bude otázka ktorá sa dá nájsť veľmi rýchlo aj bez pomoci uč.

milka1950
12. feb 2026

@cejarka ahoj, ja učím geografiu na 2. stupni ZŠ