icon

Odborný garant a hlavná sestra

23. máj 2025

Pracovná pozícia odborný garant/ hlavná sestra- vedúci zdravotného úseku
Dobrý deň, nájde sa tu niekto na danej pozícii? Mala by som pár otázok 🙏

mogaa
23. máj 2025

ak ide o DSS alebo Domov dôchodcov tak to neber....len dobrá rada....

anonym_2ea2a4
6. apr 2026
@mogaa

ak ide o DSS alebo Domov dôchodcov tak to neber....len dobrá rada....

@mogaa ahoj, prečo nie? Dostala som ponuku, som super nadšená..s platom, pracovna doba..je to nový DD ..vedenie na jednicku (ľudsky prístup), poznám ich trochu..mám 8.rocnu prax-5 rokov ambulancia a 3 roky na oddelení paliativ.v nemocnici,VS..teším sa, som nadšená..mám to pár metrov od domu..je tam dosť administratívy,ale tu som robila aj na ambulancii.

anonym_2ea2a4
6. apr 2026

@anonym_autor ahoj,zobrala si tu prácu? Ak áno, ako sa ti tam darí?

mogaa
7. apr 2026
@anonym_2ea2a4

@mogaa ahoj, prečo nie? Dostala som ponuku, som super nadšená..s platom, pracovna doba..je to nový DD ..vedenie na jednicku (ľudsky prístup), poznám ich trochu..mám 8.rocnu prax-5 rokov ambulancia a 3 roky na oddelení paliativ.v nemocnici,VS..teším sa, som nadšená..mám to pár metrov od domu..je tam dosť administratívy,ale tu som robila aj na ambulancii.

@anonym_2ea2a4 veď vyskúšaj a uvidíš....nie je to ľahká práca, lebo všetko rozhodovanie bude na tebe.....teba sa budú pýtať opatrovateľky čo robiť, s kým a kedy ísť k lekárovi, ty rozhoduješ o tom čo je závažný stav .....je to obrovská zodpovednosť , lebo tam máš starých ľudí s xy diagnózami a si tam bez lekára.....ano zariadenie má "svojho lekára" ktorý má ale svoju ambulanciu so svojimi pacientmi, takže reálne aj počas jeho pracovnej doby je obtiažne s ním komunikovať, keďže vyšetruje pacientov v amblancii....

autor
7. apr 2026
@anonym_2ea2a4

@anonym_autor ahoj,zobrala si tu prácu? Ak áno, ako sa ti tam darí?

@anonym_2ea2a4 ahojky, nie nevzala.
Prehodnotila som za a proti 😉

anonym_2ea2a4
7. apr 2026
@mogaa

@anonym_2ea2a4 veď vyskúšaj a uvidíš....nie je to ľahká práca, lebo všetko rozhodovanie bude na tebe.....teba sa budú pýtať opatrovateľky čo robiť, s kým a kedy ísť k lekárovi, ty rozhoduješ o tom čo je závažný stav .....je to obrovská zodpovednosť , lebo tam máš starých ľudí s xy diagnózami a si tam bez lekára.....ano zariadenie má "svojho lekára" ktorý má ale svoju ambulanciu so svojimi pacientmi, takže reálne aj počas jeho pracovnej doby je obtiažne s ním komunikovať, keďže vyšetruje pacientov v amblancii....

@mogaa Dakujem, takto bližšie mi to nebolo povedané..som celkom mladá, mám 30 a menšie deti na 1.stupni..neviem, či videli vo mne nejaký obrovský potenciál, alebo nemajú veľa uchádzačov a DD sa otvára už 1.5.. bude tam cca 30 lôžok, neviem akí sú to klienti,ale ten DD
je na vysokej urovni, čo sa týka zariadenia aj celkovo vízie do budúcna s klientmi…tak vyskúšam, som bez prace, peniaze potrebujem a teda praca s ľudmi a zdravotníctvo bol vždy môj sen. Bojím sa tej zodpovednosti..budú tam 4 sestricky na zmeny..Dakujem.