Odišli by ste zo stabilného zamestnania?
Odisli by ste z dobreho zamestnania s dobrym sefom a kde mate na starost veci ktore viete dokonale ale uz je to stereotyp do druheho rovnakeho zamerania s tym ze si bude treba nastudovat X dalsich veci ale nic co by sa nedalo zvladnut a s urcitou moznostou rastu ci uz platovo ci uz zaradenim? Za aku sumu? Mne ponukaju zo 900€ ale co ak mi v terajsom ponuknu rovnaky plat? Musim sa rozhodnut do tyzdna 🙂
Ja by som brala novu pracu, aj ked nie kvoli financiam, ale zmena kolektivu, nove prostredie, nove poznatky. Ja by som nemohla byt v jednej praci viac ako 10r a podla mna by nikto ani nemal. Velmi to je vidiet na nich ako idu zo zotrvacnosti. Aj v obchode, na poste, v skolach vidiet tetusky co su tam od skoly a aj sa tak ksichtia, len nezdvihnu rit, lebo co ak.
@hiro išla by som....ale záležalo by od druhého paletu doma,aspoň jeden by mal byt istota. Ale my sme obaja s mužom za to že treba napredovať aj psychicky,aj finančne. Ja by som to riskla
@hiro z toho, čo píšeš, podľa mňa tam chceš ísť a si už rozhodnutý 😉 držím teda palce na novom jobe, choď tam a otvor si nové obzory. Pre mňa je inak najdôležitejší šéf a kolegovia a keďže mám skvelú šéfku aj kolegov, vydržím robiť aj prácu, ktorá ma úplne nenapĺňa, ale tieto "ľudské" benefity vždy prevyšujú.
Takže výpoveď podaná, 1.4. nastúpim do novej, už som začal školiť nástupcu. Ešte idem riešiť takúto vec - chcú že by som stiahol výpoveď a zmenili mi zmluvu na skrátený úväzok tak že by som po večeroch na hodinku pomohol, to by som aj bral len musia s tým súhlasiť aj v novej...

@hiro ano, ja som to mala pred 1,5rokom podobne ako ty a lutujem len to, ze zo stareho miesta som neodisla skor. Vybrala som si dobre!