Opakovanie psychotestov na polícii
Zdravim/ahojte
Chcem sa opýtať ci je tu niekto kto bol dna 28.08.2025 na psycho skúškach v PZ v Ke a dostal odpoveď od psychologa B - co znamena ze si skúšky o 3 mesiace zopakuje.
Len zisťujem ci su viacieri taky.
Ahoj, tak ja som na tom podobne nespravila som prvú časť psychotestov ostatné áno. Takže o 3 mesiace idem opakovať psychotesty. Ty si ako dopadla, ak sa môžem opýtať?
Ahojte dievčatá, dnes som dostala tú istú odpoveď z psychotestov a to, že si to mám o 3 mesiace zopakovať. Nepoviete mi ako to u Vás prebiehalo? Spravili ste to 2x nakoniec? učili ste sa nejak špecialne? ja som vraj osobnostným prešla, ale tým druhým nie - aj keď nechápem, nepovažujem sa za nejakú trúbku nevzdelanú. Dajte nejaké rady
Ahoj, ja som na 2. krát prešla. Pozrela som si akurát nejaké zlomky a zopakovala odmocniny, nič viac.
Môžem sa opýtať ja mám tu istú situáciu idem o 3 mesiace opäť robí sa všetko z psychotestov odznova či iba ta cast kde som neprešla? Môžem sa ešte opýtať tie čo ste to už druhýkrát urobili už študujete?
Ahoj, ja som na 2. krát prešla. Pozrela som si akurát nejaké zlomky a zopakovala odmocniny, nič viac.
@michela797 môžem sa opýtať po skúškach nasledoval lekár?

@geas626 hlásim sa,ale teda ja som spravila