icon

Oplatí sa byť au-pair v USA tesne pred 30?

11. feb 2024

Ahojte, išli by ste robiť do USA opatrovateľku za necelých 1000 dolárov tesne pred 30? Dostala som takú ponuku a rozhodujem sa, či ísť alebo mám radšej dať prednosť kariére tu na SK.

stellarstar
•
11. feb 2024

1000 $ nie ostanem doma

brendaa
•
11. feb 2024

Cez agentúru - overenú, do akého mesta?
Rodinu poznáš? Kvôli jazyku, keď mám všetko zabezpečené, nemám tu žiadne záväzky tak vtedy áno... ja áno....

egonsk
•
11. feb 2024

urcite nie, je to menej ako tamojsia minimalna mzda. Najdi si tabulky aby si vedela v danej lokalite aka je mzda pre danu poziciu.

zafir01
•
11. feb 2024

sesternica tak sla ked mala 20 . zije tam uz cez 10 rokov, robi pre pfizer nejaku manazerku . naucila sa jazyk, domaci jej platili vsetko , skolu , ubytovanie, stravu, a okrem platu hoci uplne minimalneho, dostavala od nich este vreckove, a nejake pernamentky do fitka, na benzin a pod, cize ten svoj plat realne ani minat nemusela . chodila s rodinou na dovolenky . zila dlho na predmesti NY . teraz sa odstahovala do bostonu , kde sa uz tretim rokom svoju pracu, neopatruje . na sk sa vratit nechce a pochvaluje si .

svetlonos
•
11. feb 2024

Robila som opatrovatelku v At v 2010-2011 za 1200€, dve deti. Pokial vieš nj /aj a nemas problem vycestovat a chces zarobit, chod radsej do gastra. Ak chces vidiet usa, chod. Ale vyslovene kôli takemu platu by som tam teda nesla. Jedine ze tam chces ostat a mas realne predpoklady sa tam uplatnit. Z aupair platu tam nevizijes ani omylom.

autor
•
11. feb 2024

Ubytovanie a stravu by mi hradila rodina. Ja by som mala výplatu čisto pre seba a svoje potreby.....Lenže príde mi to strašne málo na USA. Možno keby mám menej rokov by som išla, ale predsa len chcem aj niečo zarobiť a doniesť si domov

brendaa
•
11. feb 2024

Tak sa na to pozri možno aj takto koľko dokážeš na Slovensku odložiť z výplaty? Ak máš všetko v USA zabezpečené, aj zdravotnú starostlivosť, kolko by si minula mesačne? Prerátaj sa si to... a ďalšia vec ci si single..

tundra
•
11. feb 2024

Ked si chces zarobit, pod do Svajciarska,ak vies nemecky,zarobis si viac a potom,rozbehni karieru doma.

katuska151191
•
14. mar 2025

Kam si mala ponuku ist?
Do Minnesoty ku dvojickam?