icon

Ovplyvní práca na dohodu výšku podpory?

Včera o 04:54

Ahojte. Pracovala som 20 rokov na trvaly pracovný pomer. Teraz robím 2 mesiace na dohidu. Keby som potrebovala ísť od septembra na úrad práce, ak by mi nedali v práci predĺženie tak z čoho by sa mi počítala podpora? Tieto dva mesiace na dohodu by mi pokazili výšku podpory? Ešte raz píšem, podporu som doteraz nikdy nebrala a 20 rokov v kuse pracovala. Ďakujem

anonym_c9e0bc
Včera o 05:28

priemer za posledne 2 roky, takze ak platis odvody z dohody, tak sa to bude ratat, ale prever si to v Socpoist, kazdopadne to, ze si nikdy nepoberala podporu, nema ziadny vplyv

autor
Včera o 05:34
@anonym_c9e0bc

priemer za posledne 2 roky, takze ak platis odvody z dohody, tak sa to bude ratat, ale prever si to v Socpoist, kazdopadne to, ze si nikdy nepoberala podporu, nema ziadny vplyv

@anonym_c9e0bc viem, že podpora nemá vplyv len som to napísala kvôli tomu aby zas neutocili, ze chcem zneužiť systém...

autor
Včera o 05:35
@anonym_c9e0bc

@anonym_c9e0bc tak ale tie 2 mesiace hádam nepokazilo by extrémne vela na podpore ci?

billy_jean
Včera o 05:47
@anonym_autor

@anonym_c9e0bc tak ale tie 2 mesiace hádam nepokazilo by extrémne vela na podpore ci?

@anonym_autor Bude sa brať príjem za posledné dva roky a teda budú brať do úvahy aj tieto dva mesiace na dohodu a potom zvyšné obdobie z TPP.

anonym_c9e0bc
Včera o 09:39
@anonym_autor

@anonym_autor a hlavne nezabudni na to, že podpora uz nie je celych 6 mesiacov 50%, ale po 3. mesiaci sa znizuje

autor
Včera o 11:54
@anonym_c9e0bc

@anonym_autor a hlavne nezabudni na to, že podpora uz nie je celych 6 mesiacov 50%, ale po 3. mesiaci sa znizuje

@anonym_c9e0bc viem, veď robotu si myslím, že do 3 mesiacov nájdem

anonym_c9e0bc
Včera o 13:54
@anonym_autor

@anonym_c9e0bc viem, veď robotu si myslím, že do 3 mesiacov nájdem

@anonym_autor tak to si na tom dobre, lebo teraz si ludia tazko hladaju normalnu pracu