icon

Plat začínajúceho policajta

4. máj 2025

Aký je plat začínajúceho policajta?

stellarstar
•
4. máj 2025

Toto info ľahko nájdeš aj na nete, či mám to pre teba vyhľadať?

autor
•
4. máj 2025
@stellarstar

Toto info ľahko nájdeš aj na nete, či mám to pre teba vyhľadať?

@stellarstar popísané je hocičo, mňa zaujíma ako to je v realite

stellarstar
•
4. máj 2025

V realite bude tak ze všade bude inak určená výplata. Napr v mojom povolani mam vyše 2000 e brutto za 25h/t a ina fa ponúka 1500e brutto za 25h/t. Tak aj s ostatnými to bude tak. V BA môžeš mat 1000 v Trnave to môže byt 1200

melanta
•
4. máj 2025
@stellarstar

V realite bude tak ze všade bude inak určená výplata. Napr v mojom povolani mam vyše 2000 e brutto za 25h/t a ina fa ponúka 1500e brutto za 25h/t. Tak aj s ostatnými to bude tak. V BA môžeš mat 1000 v Trnave to môže byt 1200

@stellarstar štátna a verejná správa majú tabuľky - dĺžka praxe, hodnosť, vzdelanie, atď - o mzde rozhoduje tabuľka, nie mesto či človek. Čiže to, čo platí v tvojom povolaní, v štátnej a verejnej správe neplatí. Každý má rovnako.

mandzula
•
4. máj 2025
@melanta

@stellarstar štátna a verejná správa majú tabuľky - dĺžka praxe, hodnosť, vzdelanie, atď - o mzde rozhoduje tabuľka, nie mesto či človek. Čiže to, čo platí v tvojom povolaní, v štátnej a verejnej správe neplatí. Každý má rovnako.

@melanta este doplnim, ze je mozne hned od zaciatku pridelit osobne ohodnotenie - napriklad vtedy, ked vedia, ze potrebuju pritiahnut cloveka, ktory by im tam za tabulkovy plat nesiel.
Nie je to vsak narokovatelna zlozka (info pre autora).