icon

Podala som podnet na inšpektorát práce

27. apr 2026

Ahojte posielali ste uz podnet na inspektorat prace vo vasej praci ? Ja som poslala kvoli tomu , ze vo firme kde pracujem polroka neboli majitelia do butiku ochotni kupit stolicku . Stojim 9h samozrejme ze si chodim
Posediet do skladu ked viem ze su v zahranici napr ale odmietam takto fungovat pri vstupe 3-4 ludia denne. Podala som ho
Anonymne ako niekto kto si to vsimol , nakolko aj sbs a ini zamestnanci v okoli kde robim si to vsimli a pride im to sialene.

Strana
z4
barborab1411
15. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_9c9bef ty vies tupelo. Ty pochop ze porusujea BOZP stolicka pride a ja ostanem a ty sa daj vypchat

@anonym_autor ja si prosím prosim velmi prosím vysvetliť v ktorom článku zákona o bezpečnosti práce je napísané že zamestnanec musí sediet...

autor
16. máj 2026

Už mame po kontrole 🙂 Sedenie sa riesilo ako prve - dostali presny limit na dodanie stolicky ktoru oni urcili podla predpisov (inspektorky) , specialnu obuv aj oblecenie musi firma zabezpecit a este nejake papierovavky …. Takze všetkym hlupakom ktory tvrdili opak prajem krasny den a ked v praci stojite a mate moznost sediet staci udat firmu a sedenie mate do 2 tyzdnov nakolko pridu na kontrolu opatovne 🤗🤗

Vidno ze tu ako prve odbornicky co sa hned ohanali ze nic riesit nebudu ste akurat jedne kosostvorce tupee 😂

autor
Odpoveď bola odstránená
barborab1411
16. máj 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tak potom nebude pre vás problém zverejniť tuná ten nález inšpektorátu práce...môžete kľudne anonymizovat ale chcem naozaj vidieť to odôvodnenie.

anonym_cb0fa8
17. máj 2026
@barborab1411

@anonym_autor tak potom nebude pre vás problém zverejniť tuná ten nález inšpektorátu práce...môžete kľudne anonymizovat ale chcem naozaj vidieť to odôvodnenie.

@barborab1411 hmmm, som zvedavá kedy jej dajú výpoveď.

Strana
z4