icon

Poľský dodávateľ na dámske oblečenie

2. feb 2021

Ahojte ženy hľadám poľského dodávateľa na damske oblečenie mohli by ste mi prosim vás poradiť kde a ako by som ho zohnala? Dakujem krasne za odpovede

martinkatinka
•
2. feb 2021

Tak zrejme ti nikto neporadi svoje zdroje 🤷

janka_266
•
3. feb 2021

Skúste nejakého vygooglit a kontaktovať? 🤦‍♀️

autor
•
3. feb 2021

@janka_266 nenasla som nic preto sa tu pytam

luccija
•
3. feb 2021

Nenasla si nic?to nesranduj ved vsetko je na webe firmy platia drahe reklamy...

luccija
•
3. feb 2021

Ked uz neviem, tak pohnem rozumom otvorim prekladac napisem velkosklad damskej mody a hladam, pisem ake maju podmienky
Hurtownia damskiej mody

autor
•
3. feb 2021

@luccija ako ale ja hladam hlavne dodávateľa znacky lola bianka

martinkatinka
•
3. feb 2021

Ved a to mas jednoduchsie.... Kontaktuj priamo ich.

lesana25
•
3. feb 2021

Čo viem tak obvykle chodia obchodníci po tovar osobne do tých poľských veľkoskladov.

autor
•
3. feb 2021

@lesana25 ano chcem ísť osobne iba ze teraz pocas korony sa to neda tak sa chcem len informovať a neviem ci presne vo velkoskladov budu mat znacku lola bianka

luccija
•
3. feb 2021

Presne ako pises Lola bianka som nasla na FB nikto nevie ci to je butik, velkosklad mas tam udaje zistuj pis messenger...vela veci je cinskych kupenych v Taliansku a v Polsku predavanych.hladas ihlu v kope sena jednu znacku...v PL je vela velkoskladov s kvslitnymi vecami, kozenymi topankami, kabelkami.. na viber ci do mailu Ti posielaju fotky zaplatis kuriera a nemusis nikam chodit.Na zaciatok je najlepsie ist osobne a vsetko si pozriet porovnat....zistit podmienky casto musis brat pocet kusov, vsetky velkosti...videla si u nas predavat oblecenie s etiketou Lola bianka?

autor
•
3. feb 2021

@martinkatinka koho presne ? Stranku lola bianka? Ja potrebujem dodávateľa na znacku lola bianka a myslím si ze toto vo veľkoobchodov nemajú