Pomáha prerušovaný pôst zlepšiť sústredenie v práci?
Baby mám takú čudnú otázku, aj keď asi väčšina ma bude mať za šiši. 😀 Ja som objavila takú vec, že keď držím fasting sa mi pracuje lepšie, proste som taká akčná, baví ma to, ficim rýchlo. No a keď sa najem, a teraz nemyslím ťažkého jedla ale hocičo aj ľahké, tak moja myseľ začne behať kade tade a neviem sa sústrediť. Vyslovene ma to spomalí. Chcem vedieť či to ma niekto ešte tak? Ako poviem úprimne mne obed zoberie aj 2 h pracovného času, kým viem opäť začať niečo robiť a to môj výkon je už taký že takmer nič aj tak. Premýšľam, že nebudem v práci vôbec jesť, alebo až napríklad o 15tej hodine. S fastovanim nemám problém, väčší problém mám keď zjem niečo, a to teda aj keď si sama pripravím zdravé ľahké, vyvážené.
Aj ja. Kým sa nenajem fičím ako raketa, akonáhle sa najem a môžem aj zdravé tuky a celé vyvážené jedlo, vždy to tak je.
To som rada, že nie som sama. Škoda, že mi to napadlo az teraz takto fungovať 😀 ale lepšie neskoro ako nikdy. 😹
Ja som si vsimla ze ked jem mnou doma varene jedlo, tak som ok. Ak jem restauracne jedlo, tak mam food coma 😆😆
@glorikarebeka no..veru, ja zacnem byt aj nervozna 😅. Takze ja by som toto nevydrzala... Casto musim daco zobnut uz pred obedom.
Ja tak robím. Ja v práci nejedavam vôbec, max tyčinky, dám kávu čaj a obedujem až doma o 15tej... vyhovuje mi to viac
Ja to mam opacne. Nevydrzala by som nejest. Ked zacnem byt hladna, neviem sa sustredit a robim chyby. Okolo obeda uz citim, ze na mna ide taky utlm. Akonahle sa naobedujem, mam energie za desiatich 😄 vsetci v okoli po obede padaju jak muchy, ja vzdy ozivam. 😄 Cize u mna by bol nejaky fasting smrt. 😀
Ja často obedujem len PEPE chrumky, keďže na iné jedlo nemám čas a chrumky zobkam priebežne. V pohode takto vydržím, kým neprídeme domov. Manžel si dá doviezť jedlo z reštiky, mne často nevyhovuje ponuka jedál. Nevadí mi to na výkon práce.
Pracu si pridelujem sama, nemam sefa. Pracovne ulohy si "pridelim" den vopred. A kym ich na druhy den nemam vybavene, nie som schopna zjest vôbec nic. Kym som zvykla desiatovat, jedlo som vzdy hodila rychlo do seba a byvalo mi tazko. Teraz jem az ked mam pracu za sebou, vtedy som uz v pohode, najem sa v pokoji a s travenim uz problem nemam.
Mne jedlo zjedené v nervozite v žalúdku stojí. Kľudne vydržím bez jedla aj do 15.00 a vo chvíli pokoja sa najem. Nebýva mi hladnej ani zle, ani nemám iný problém.
mozno skus dodrzivat spravne poradie - najprv vlaknina, potom bielkovina a posledne az sacharidy

Tak ked aj tak nerobis v praci nic, tak sa mozes kludne najest, potom to nebude vadit, ked ti to odoberie 2 hodiny casu, alebo ked ti vyhovuje nejest, tak sa najec potom.