icon

Pomohol vám kariérny poradca nájsť smer?

Včera o 18:40

Ahojte, využili ste niekedy služby kariérneho poradcu? Ak áno vedeli by ste mi povedať ci vám pomohol sa "nájsť", pripadne vám poradil ďalší smer alebo ci ostať práve tam kde ste? Zaujíma ma aj ci mate skúsenosti s niekym z Košického kraja, pripadne online? Mam pocit,že sa ešte stále hľadám a nie som si istá ktorým smerom sa ubrať alebo či ostať alebo alebo....tak ma napadlo využiť služby kariérneho poradcu či by to nepomohlo. Ak s nejakym mate skúsenosti tak vás poprosím o kontakt, pripadne recenzie..ďakujem krásne

biba_18
Včera o 18:43

áno, mám s tým skúsenosť, online, syn mal 3 sedenia... vedela ho nasmerovať, prebrali všetky jeho vízie ako sú reálne, čo by sa mu najviac hodilo ... ale čo je najdôležitejšie - prestal panikáriť a depkovať kvôli práci ...

biba_18
Včera o 18:45
autor
Včera o 18:52
@biba_18

@biba_18 ďakujem krásne, skúsim sa s ňou zajtra spojiť. Pozerám ze je z BA, nevieš ci boli možné aj online konzultácie?

autor
Včera o 18:56
@biba_18

@biba_18 nasla som,že vykonáva online poradenstvo 🙂🙂

biba_18
Včera o 18:58

@anonym_autor áno, veď som písala že online to mali ... jemu veľmi pomohla. aspoň podľa mňa ...

martyzpp
Včera o 18:58

@anonym_autor akurat toto prave riesim tiez. Ja som si nasla jednu poradkynu z BB, tiez online. Som zvedava ci to pomoze.

biba_18
Včera o 18:59

tak vám baby držím palce ...

autor
Včera o 19:08
@martyzpp

@anonym_autor akurat toto prave riesim tiez. Ja som si nasla jednu poradkynu z BB, tiez online. Som zvedava ci to pomoze.

@martyzpp držím palce 🙂

anonym_023d69

Baba robila v bankovníctve, nikdy nerobila HR. Nikdy nerobila nábor. Išla by som smerom personálnej agentúry, neplatíš za to a recruiter si prejde s tebou tvoje Cv, tvoje skúsenosti, navrhne ako to prerobiť, ako sa pripraviť na pohovor, ktoré pozície a ktorý smer áno, ktorý naopak nie. Poradí ti na čom popracovať, aké školenia, hard skills, soft skills. Recruiter hlavne pozná región, klientov, pozíce, požiadavky, aktuálne trendy na trhu v regióne apd.

autor
@biba_18

tak vám baby držím palce ...

@biba_18 ďakujeme 🙂 to online som musela očami preskočiť 😁 ju kontaktujem a uvidíme ako dalej