Poradíte ohľadom pracovného času?
Ahojte, potrebujem súrne poradiť. 2.9.2013 nastupujem späť do pôvodnej prace po 3 rojrocnej MD. Problem je v tom že pracujem na polovyčn úväzok a vedúca mi spravila rozpis na cely mesiac a dala mi samé poobedné.V tom je problém lebo sa s nou neda dohodnúť a ja nemam ako vyzdvihovať syna zo škôly. Nieje na to volaký zákon alebo niečo .... poradte mi prosím. Ďík
pozri si zákonník práce, tam sa píše o možnostiach úpravy pracovného času rodičom s deťmi...
Ahoj, pozri tu http://m.karierainfo.zoznam.sk/cl/1000174/12597..., takze uz len zavisi od toho, ci by si to vedeli obhajit, ze ti nariadili tie poobedne. Vidim to tak, ze sa ta chcu zbavit. Poziadaj ich pisomne o upravu prac. Casu, ak nevyhoveju, obrat sa na kontrolny organ (myslim ze urad prace by mal byt kompetentny staznost na nedodrziavanie ZP riesit).

Nechapem ludi ako tvoja sefka, ma tu moznost dat ti smeny na doobeda a ona just poobedne. Porozpravaj sa s nou o tom, pripadne aby to bolo aspon pol na pol..a budes sa striedat s manzelom.