icon

Poradíte ohľadom skrátenej pracovnej doby?

edurko77
13. okt 2015

Ahoj Baby.Nastupim do prace po dlhsej PN.Manzel je v zahranici.Mne zacina praca o siedmej rano a konci pol stvrtej.Dochadzam 12km do susedneho mesta.No mam dceru,ma 8 rokov a rano nebudem sihat aj ju vyprevadit aj ist o siestej uz na bus.Oplati sa mi skusit poziadat zamestnavatela o skratenu prac.dobu? Ide len o rano.Nechcem dobu posunut,lebo budem mat poblem aj poobede.Ide mi len o rano.Idealne by bolo robit od osmej.Viem ze vyplata pojde dole,no dcera nemoze ostavat sama vyse hodiny.Nemame nikoho na vypomoc.Dik Vam za rady

barinkova
13. okt 2015

za pokus nic nedas,ale tu sa nskyta otazka ci sa ti to vobec oplati myslim v peniazoch,ked odratas cestovne,niečo jest musis a pod.ci by si nemala lepsie niečo bližšie

eeffka
13. okt 2015

ak robis v kancli tak ti to podla mna odsuhlasia, plat pokratia a agendu nechaju celu.
Ak niekde vo vyrobe, kde za tu hodinu budes fyzicky chybat tak ti to neschvalia.
Ale poziadat mozes stale, prinajhorsom ti to zamietnu.

mamulienka30
13. okt 2015

Kludne ti to mozu schvalit, ved su rozne uvazky, nielen 40h tyzdne, ale aj 30 ci 25. Vzdy zavisi od zamestnavatela, ako sa k tomu postavi. Ziadost s odovodnenim - malolete dieta, momentalne osamela matka, a uvidis.

mawka
13. okt 2015

a co tak skusit si dat inzerat, nejaka seriozna dochodkyna ti na tu hodinku pride rano, vyprevadi malu do skoly a ty budes mat plat rovnaky. zase majland to stat nebude ta hodinka kazdy den po-pia. a dochodkyna sa potesi par euram navyse.

dada1252
13. okt 2015

a nemá dcérka v škole aj družinu pred začatím vyučovania? my mám školský klub detí ktorý začína o 6,30..