Poradíte prácu na doma popri rodičovskej dovolenke?
3vera6
24. apr 2018
Ja pracujem s kozmetikou Farmasi, som spokojna ..ak mate zaujem dozvediet sa viac , kludne mi napiste a vsetko vysvetlim
Ja robim s Oriflame, pekne ked deti spia a tiez som spokojna https://sk.oriflame.com/business-opportunity/be...

@3vera6 Je tu milion takych tem, staci hladat.
1. kategoria je MLM, katalogovy predaj, financny poradca, poistovak...
- nieco si aj zarobis, ale budes kazdeho otravovat nech si kupi drogeriu, kozmetiku, alebo co to budes nukat. Znami a priatelia ta budu mat plne zuby a budes spamovat skupin na fb, na forach, ponukat, len aby niekto kupil. Pracu ti ale budu ponukat ako zaujimavu, flexibilnu, uzasnu...
2. kategoria su podvodne veci ako citanie reklamy, klikacky, prpeisovanie ciselnych kodov... tu sa nenechaj nalakat
3. kategoria su prilezitostne prace, kde netreba talent ani nejake specialne zrucnosti
To je napriklad upratovanie spolocnych priestorov v blokoch, alebo kancelarii, pripadne starsim nevladnym ludom, pomoc s nakupmi, zehlenie oblecenia, roznos letakov, zber dat pre ankety a podobne
4. kategoria su prace, kde treba nejaky talent, alebo mat zrucnost:
- vysivnaie, hackovanie, sitie, pletenie
- pecenie - torty zakusky, slane torty
- vyroba bizuterie, plienkovych tort, darcekovych predmetov a dalsich veci
- nechtovy dizajn, licenie, ucesy, pripadne masaze, pedikura
5. kategoria su prace, kde treba mat nejake vzdelanie, talent, skusenosti, neurobi to hocikto, ale na druhej strane mas naozaj zarobok ale zaroven casovu volnost:
- grafika, foto a video postprodukcia
- tvorba webovych stranok, programovanie
- prekladanie, jazykove korektury
- pomoc s uctovnictvom, danami
- doucovanie jazykov, alebo inych skolskych predmetov