Potravinársky preukaz - aké vyšetrenie potrebujem?
Ahojte,
chcem si spraviť potravinársky/zdravotný preukaz. Neviete niekto, aké vyšetrenia na to potrebujem? Na internete píšu, že vraj výter z konečníka.... je to naozaj pravda? Museli ste to niektorá absolvovať? Ak áno, je to veľmi nepírjemné?
Ďakujem....
Áno výter z hrdla robí sestrička, výter s konečníka si môžeš urobiť sama nieje to nič strašné a moja dr.dava robiť ešte aj rongen pľúc.
@tonka1993 tak jej treba povedať, že si to spravíš sama v súkromí na WC, že sa to tak bežné robí
Iba pre informaciu, nakoniec mi teda vyter robili, nebolo mozne si ho zobrat na zachod ale robila ho sestricka. Dalo sa to prezita, ale teda ta poloha, predklonte sa a roztiahnite si zadok, velmi ponizujuce... a kvoli takej hluposti.
@tonka1993 otras mohla si nesuhlasit ze bud si to spravis sama alebo odchadzas😃
@sebastianmichal no, ani neslo protestovat, doktorka len ze sestricka si vas vezme do parady a uz som tam stala s holym zadkom 😀😕
Zalezi od lekara. Moja dr. to nerobi. Vypisala, podpisala,opeciatkovala zobrala peniaze a odovzdala. To bolo vsetko. 🤷♀️

@tonka1993 áno, ja keď som si robila potravinársky preukaz, tak som musela mat vyter z hrdla a výter z konečníka. Výter z konečníka som si robila sama na WC, nie je to nič hrozné 🙂