icon

Práca absolventa v účtovnej firme po škole

baki03
21. nov 2023

Ahojte, aká je práca zo začiatku po škole ako absolvent v účtovnej firme kde účtujú viacerým firmám? Mám strach že to nebudem zvládať.. a platovo to je ako?

oli18
•
21. nov 2023

@baki03 takato praca je pre absolventku najlepsie, co moze byt. Mali by ti pracu ukazat, ako sa co robi a ty, ak si nebudes ista, mas sa koho opytat. Platovo nech by to bolo kolkokolvek, tu pracu by som vzala.

simca06022011
•
21. nov 2023

ak ta vezmu bud rada a ruky nohy im bozkavaj za prilezitost a nauc sa vsetko co sa da. Naozaj 🙂 a plat neries, lebo ziskat takuto prax je na nezaplatenie. Ver mi. Tu si precitaj diskusie, ako zeny nevedia ako zacat s uctovnictvom po firme... a toto je to po com vacsina tuzi, lebo bez praxe sa nepohnu...

wagea
•
22. nov 2023

Perfektná vec na začiatok. Vzala som takúto ponuku aj za už vtedy nízku mzdu. Ak sa človek snaží, stále školí, učí a chce, posunie sa určite. Ale nebude to za rok, ani za dva. Ale v účtovnej firme, kde je kopec rôznorodej práce a klientov, je skvelé začínať a hlavne, snažiť sa prejsť si každým druhom klienta, každou časťou tej práce a stále sa posúvať vpred.