icon

Práca ako registrátor na daňovom úrade. Ako prebieha výberové konanie?

lucinkka29
7. jún 2026

Ahojte. Je tu niekto kto pracuje ako registrátor na DU? Chystám sa na výberové konanie a zaujíma ma či je reálne sa tam dostať na tú pozíciu a aké sú tie odborne testy. Ak sa tu niekto taký nájde, veľká vďaka. Predošlé diskusie som už čítala ale všetko je na kontrolóra a pod.

glamorous55
16. jún 2026

@lucinkka29 Ahoj, kam sa chystáš na výberové, ak sa môžem spýtať, ja sa chystám tiež ;)

lucinkka29
autor
16. jún 2026
@glamorous55

@lucinkka29 Ahoj, kam sa chystáš na výberové, ak sa môžem spýtať, ja sa chystám tiež ;)

@glamorous55 už som bola, v KE

glamorous55
17. jún 2026
@lucinkka29

@glamorous55 už som bola, v KE

@lucinkka29 a ako si dopadla? Ja som bola dnes.

anonym_d65dac
8. júl 2026
@glamorous55

@lucinkka29 @glamorous55 Baby, ako prebiehal pracovny pohovor? Dostali ste sa tam?

glamorous55
8. júl 2026
@anonym_d65dac

@lucinkka29 @glamorous55 Baby, ako prebiehal pracovny pohovor? Dostali ste sa tam?

Ja som sa nedostala.. :/ radšej nejdem ani komentovať.
@anonym_d65dac

lucinkka29
autor
8. júl 2026
@anonym_d65dac

@anonym_d65dac ja som sa tiež nedostala. Slovenčinu som urobila, ale z odborného testu mi jeden bod chýbal aby som prešla. Ako pripravovala som sa, študovala som si zákon, ale ja som si myslela že tam budú skôr také základné veci, vseobecne a v tých otázkach boli také rôzne veci čo sú dakde v strede zákona, no bolo to celkom ťažké.

lucinkka29
autor
8. júl 2026
@glamorous55

Ja som sa nedostala.. :/ radšej nejdem ani komentovať.
@anonym_d65dac

@glamorous55 akú máš skúsenosť?

anonym_d65dac
9. júl 2026
@lucinkka29

@anonym_d65dac ja som sa tiež nedostala. Slovenčinu som urobila, ale z odborného testu mi jeden bod chýbal aby som prešla. Ako pripravovala som sa, študovala som si zákon, ale ja som si myslela že tam budú skôr také základné veci, vseobecne a v tých otázkach boli také rôzne veci čo sú dakde v strede zákona, no bolo to celkom ťažké.

@glamorous55 @lucinkka29 Dakujem, tak to tam ani nejdem posielat ziadost 🙈

glamorous55
9. júl 2026
@anonym_d65dac

@anonym_d65dac Ja som testami prešla.. mám 10+ ročnú prax vo verejnej správe, Verejnú správu mám aj VS.. ale z komisie som mala pocit, že si zo mňa robia srandu.. Ale bolo nás tam asi 18 (ak nie viac) a celkovo medzi testami a ústnou časťou prebehlo asi 1,5h a stres a horúce počasie urobili svoje..

lucinkka29
autor
9. júl 2026
@glamorous55

@anonym_d65dac Ja som testami prešla.. mám 10+ ročnú prax vo verejnej správe, Verejnú správu mám aj VS.. ale z komisie som mala pocit, že si zo mňa robia srandu.. Ale bolo nás tam asi 18 (ak nie viac) a celkovo medzi testami a ústnou časťou prebehlo asi 1,5h a stres a horúce počasie urobili svoje..

@glamorous55 aj nás bolo asi tak nejako, ale asi 6 sme sa k ústnym nedostali. Čize neviem už ako ta ústna čast prebieha. Čo sa ťa také pýtali? Tak super že si mala skúsenosti, ja som v tejto oblasti nemala žiadne. Mrzí ma že to nevyšlo, budeš ešte skúšať?

lucinkka29
autor
9. júl 2026
@anonym_d65dac

@anonym_d65dac skúsiť môžeš, aj ja som bola skúsiť, stres som mala neskutočný ale beriem to ako ďalšiu skúsenosť, hoci neúspešnú ale človek nikdy nevie ako to dopadne

glamorous55
10. júl 2026
@lucinkka29

@glamorous55 aj nás bolo asi tak nejako, ale asi 6 sme sa k ústnym nedostali. Čize neviem už ako ta ústna čast prebieha. Čo sa ťa také pýtali? Tak super že si mala skúsenosti, ja som v tejto oblasti nemala žiadne. Mrzí ma že to nevyšlo, budeš ešte skúšať?

@lucinkka29 Pýtali sa bežné veci, prečo si myslím že táto práca je pre mňa, ako by som zvládla stres, potom odborné o daniach, daňových priznaniach, DPH ... Skúšať neviem či budem ;) asi skôr už nie.