icon

Práca cez internet bez poplatkov

elly1708
6. jún 2017

Ponúkam Vám jednoduchú prácu NA DOMA.
Na začiatok ako vedľajší príjem neskôr určite aj viac. Využívajte sociálne siete a zarábajte z pohodlia domu. Overená práca ktorá funguje a je vhodná pre každého.
BEZPLATNÁ REGISTRÁCIA, ŽIADNE INVESTÍCIE, ODMENY a Rôzne akcie.

monhla
•
6. jún 2017

Ak sa niekto nepovie ani názov firmy, taj je to určite "Overená práca ktorá funguje a je vhodná pre každého" 😎

janette321
•
6. jún 2017

@monhla ak by vzdy rovno pisali o aku pracu ide tak by sa nikdy nikto neozval a neboli by komenty ako prosim info ....

novana
•
6. jún 2017

Koľko si už zarobila?

elly1708
autor
•
6. jún 2017

Je to výborná kozmetika Sirael na prírodnej báze. Baby, pozrite si webstránku. Napr. cez konopnú masť som si vyliečila dlhodobý exzém. Posielam blizsie info: Ide o slovenskú spoločnosť Sirael Cosmetics, ktora spolupracuje so znackou Topvet – kvalitná prírodná kozmetika ako: masážne gély, konopná kozmetika, kokosové oleje, bambucké maslá, kozmetika s granátovým jablkom, silice, detská kozmetika, pleťové krémy a oleje, Tea Tree Oil kozmetika, Manuka kozmetika, balzamy na pery, bylinné masti, rastlinné oleje, opaľovacie krémy, ručne vyrábané mydla, špeciálne séra, doplnky stravy (tobolky) a iné. A pre stvornohych milacikov - kozmetika pre psikov a macky. Káva a čaje s obsahom Čínskej liečivej huby REISHI (LING ZHI) a rôzne potravinové doplnky s extraktom tejto huby, produktov Aloe vera - šťava s medom a vit. C, Aloe vera kožný gél, Aloe Vera extrakt na pitie (99,6%), Zelena káva, parfumy, sviečky. Registracia je ZADARMO a nezavazna. V katalogu su ceny katalogove, pre zakaznikov a vy objednavate za clenske ceny, teda za ceny nizsie o 23-56%. Okrem predaja si mozete hladat spolupracovnikov do svojho timu jednoduchym inzerovanim v inzertnych skuinach a odpovedanim zaujemcom, z ktorych budete mat provizie. Produkty sú cenovo dostupné pre každého a u zákazníkov veľmi obľúbené vďaka svojim účinkom a skvelej cene, ktorá nemá konkurenciu. Žiadne vstupne ani iné poplatky u nás nie sú. Ani minimálne objednávky. Registrácia je úplne zadarmo, treba zadat ID 15980 a k ničomu sa nezaväzujete. Ihneď po registrácií získavate zľavy na všetky produkty, t.j. nakupujete za členské ceny. Kompletnú ponuku výrobkov si môžete pozrieť v tomto katalógu: www.sirael.sk. Ak mate nejake otazky, rada odpoviem. Ak mate zaujem o spolupracu, napiste mi. Sirael Cosmetics Europe, spol. s r.o. Náš nový katalóg Jar 2017 obsahujúci veľa nových produktov v predaju už od 12. 4. 2017 !

novana
•
6. jún 2017

@elly1708, Sirael ponuka MLM tu už brázdi diskusie pomaly tri roky. Ponúkaš prácu, tak sa opakovane pýtam, koľko zarábaš?

elly1708
autor
•
6. jún 2017

@novana ,Milá novana, celý predaj a odmena závisí komu, kedy a ako často ukážem katalóg. Ja si týmto privyrábam, ale ak si šikovná dá sa tým aj živiť. Ja taka akčná nie som, keďže mám TPP prácu, ale som spokojná s tým čo zarobím a hlavne s odmenami. Svoj príjem ti zverejňovať nebudem. Pekný večer

novana
•
6. jún 2017

@elly1708, ďakujem, ale ja na ukazovanie katalógu a lanárenie ľudí nemám čas ani žalúdok. Aj tebe pekný večer.

elly1708
autor
•
6. jún 2017

@novana
To nie je lanárenie ľudí, produkty sú pre ľudí a aj pre teba. Je to predaj, služby zákazníkom. Nikto ťa nenúti tú kozmetiku predávať, je to ponuka, tak prosím nekritizuj

unctadorg
•
6. jún 2017

Exzem....uzas....

dominika6
•
7. jún 2017

bože blbosť ako každá iná..avon ,oriflame, mary kate ,čaje,kávy,tabletky,atd atd
furt bio eko raw...čo v skutočnosti nemá s eko nič spoločné..
len furt sa niekomu nechce robiť tak musí vytvoriť piramídu..

monhla
•
7. jún 2017

@elly1708 To si mohla napísať rovno. Takýchto ponúk je tu denne milión ☹ Či Avon, Oriflame, Sirael, LR, ....

P.S. Dokonca to nie je úplne pravda, že práca cez net, lebo ak si už niekto objednáva z týchto firiem, tak na 99% od známych. Minimálne ušetrí na poštovnom 😉

elly1708
autor
•
7. jún 2017

áno je tu denne veľa ponúk a tie baby si aj privyrábajú, a stými percentami si dobre mimo, 80 percent je cez sociálne siete, a stačí povedať ďakujem nemám záujem, sedíte a kritizujete, ľudia Vám dávajú možnosti privyrobenia. Ja nemôžem vedieť, že Vás nebaví predaj a služby. pekný deň

xxxxxnnnnn
•
7. jún 2017

Ponúkať prácu na MK je proti pravidlám. Viď Kódex správania, bod číslo 10
Nesponúkaj služby alebo tovar (s výnimkou bazára).

https://www.modrykonik.sk/rules-kodex/

teryze22
•
1. sep 2017

Ahojte, mam tip od mojej kamošky na pekne zarobenie peniažkov. Jedna sa o prepisovanie 4-miestnych kodov ktore sytem vygeneruje. Za každy kod je cca 0,7€. Kolko kodov prepišeš je na tebe. Registracia je zdarma. Viac v sukromnej správe. Mne tak vyplatili cca 200€ za 3 tyždne / kto ma viac času vie zarobiť viac.

novana
•
1. sep 2017

@teryze22,, to si ty, čo si sa po vyplatení zobudila s rukou v nočníku? 😀 Blbý sen. ☹

teryze22
•
1. sep 2017

oprava- 0,07€

@novana tiež som tomu neverila .

lelkaacarlinko
•
Odpoveď bola odstránená
•
kikavajdova
•
Odpoveď bola odstránená