Práca chyžnej v hoteli: Vaše skúsenosti?
Ahojte. Dnes som bola na skusku ako chyzna v hoteli. No mam zmiesane pocity. Pani co ma zaucala mala rozrobene 4 izby naraz. A tak.sme behali do jednej do druhej potom zas do prvej do tretej stvrtej potom zas do druhej. Prislo mi to chaoticke. Zabudla som co som robila v prvej izbe dokial som bola v inych. Pracuje sa tak bezne aj inde ? Dalsia vec s jednou handrou sa umyval zachod a pohare pre hosti 🫣 nevedela som do coho vyhadzovat odpad kde davat uteraky a pouzite obliecky
Absolutne som tomu nechapala.. pracovali ste niekto takto ?
@anonym_autor ahoj ja som robila chyžnú a u nás to bolo tak že periny sa zobliekly v každej izbe náraz aby mohli zobrať obliečky do pracovne ale vždy sa upratala najprv jedna izba a potom sa šlo do druhej izby.handry sme menili pri každej izbe nesmela sa používať tá istá handrička.

@melanta teoreticky máš síce pravdu, ale prax je iná. Čím ďalej pôjdeš od BA, tak pracovných možností ubúda a z niečoho musíme platiť účty. Ospravedlňujem sa, že som zmazala vlastný príspevok, ale je tu veľa jedincov s obrovským egom (ty nie), takže už nepíšem pod vlastným nickom, ale zabudla som zapnúť anonym 🙂
@lenka_da aj tak si to napísala pod svojím nickom 😉