icon

Práca po rodičovskej dovolenke

Dnes o 18:21

Ahojte konci mi rodičovská dovolenka syn má tri roky našla som si prácu skladanie pier doma nebudem mať zmluvu o práci mám to hlásiť na úrad práce alebo nie

anonym_e7fae3
Dnes o 18:24

@anonym_autor to je aka praca prosim ta, kde si take daco nasla

anonym_c6f8fa
Dnes o 18:29

@anonym_autor 🙄 uvedomuješ si, že to neni práca ale podvod, však?

anonym_5c47d4
Dnes o 18:44

Paneboze...

anonym_4e0fd9
Dnes o 18:45

Este tam treba urcite aj poslat vstupny poplatok, vsak? Boze, zena, maj trochu pricetnosti v sebe!! Ziadna praca sa nerobi bez zmluvy!!

anonym_3e8614
Dnes o 18:47

Ak to nie je vtip, tak naozaj to nerob a hlavne neplať nič popredu. Viem z veľa ľudí v dnešnej dobe potrebuje € a každá vidina zárobku je super ale toto naozaj nefunguje a neprivyrobis si tým ani pár eur

bomba36
Dnes o 18:47

Robíš si srandu, však?

anonym_aadd0f
Dnes o 18:51

@anonym_autor bože, kdesi rozum stratila? Sklasanie pier ? 😅 ten podvod? .. este aj vstuony poplatok budu od teba pytat 😅😅😅

Praca bez zmluvy nie je práca je to ọḍṛɓ 😅😅😅 a keď to nahlásiš na úrad práce, čo im ako povieš ? Našla som si prácu na doma, skladanie pier, ale nemam zmluvu .. a socialne odvody, tie bude kto za teba platiť ?

1sally12
Dnes o 19:21

🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
Dnes o 20:02
@anonym_aadd0f

@anonym_autor bože, kdesi rozum stratila? Sklasanie pier ? 😅 ten podvod? .. este aj vstuony poplatok budu od teba pytat 😅😅😅

Praca bez zmluvy nie je práca je to ọḍṛɓ 😅😅😅 a keď to nahlásiš na úrad práce, čo im ako povieš ? Našla som si prácu na doma, skladanie pier, ale nemam zmluvu .. a socialne odvody, tie bude kto za teba platiť ?

@anonym_aadd0f poplatok nechcú žiadny a dávajú zmluvu o spolupráci

autor
Dnes o 20:03
@anonym_4e0fd9

Este tam treba urcite aj poslat vstupny poplatok, vsak? Boze, zena, maj trochu pricetnosti v sebe!! Ziadna praca sa nerobi bez zmluvy!!

@anonym_4e0fd9 dávajú zmluvu o spolupráci o žiadny poplatok nechcú

anonym_5c47d4
Dnes o 20:49

Skladanie pier...na 100% odrb pre slaboduchych