Práca po rodičovskej dovolenke
Ahojte konci mi rodičovská dovolenka syn má tri roky našla som si prácu skladanie pier doma nebudem mať zmluvu o práci mám to hlásiť na úrad práce alebo nie
@anonym_autor 🙄 uvedomuješ si, že to neni práca ale podvod, však?
Paneboze...
Este tam treba urcite aj poslat vstupny poplatok, vsak? Boze, zena, maj trochu pricetnosti v sebe!! Ziadna praca sa nerobi bez zmluvy!!
Ak to nie je vtip, tak naozaj to nerob a hlavne neplať nič popredu. Viem z veľa ľudí v dnešnej dobe potrebuje € a každá vidina zárobku je super ale toto naozaj nefunguje a neprivyrobis si tým ani pár eur
@anonym_autor bože, kdesi rozum stratila? Sklasanie pier ? 😅 ten podvod? .. este aj vstuony poplatok budu od teba pytat 😅😅😅
Praca bez zmluvy nie je práca je to ọḍṛɓ 😅😅😅 a keď to nahlásiš na úrad práce, čo im ako povieš ? Našla som si prácu na doma, skladanie pier, ale nemam zmluvu .. a socialne odvody, tie bude kto za teba platiť ?
@anonym_autor bože, kdesi rozum stratila? Sklasanie pier ? 😅 ten podvod? .. este aj vstuony poplatok budu od teba pytat 😅😅😅
Praca bez zmluvy nie je práca je to ọḍṛɓ 😅😅😅 a keď to nahlásiš na úrad práce, čo im ako povieš ? Našla som si prácu na doma, skladanie pier, ale nemam zmluvu .. a socialne odvody, tie bude kto za teba platiť ?
@anonym_aadd0f poplatok nechcú žiadny a dávajú zmluvu o spolupráci
Este tam treba urcite aj poslat vstupny poplatok, vsak? Boze, zena, maj trochu pricetnosti v sebe!! Ziadna praca sa nerobi bez zmluvy!!
@anonym_4e0fd9 dávajú zmluvu o spolupráci o žiadny poplatok nechcú
Skladanie pier...na 100% odrb pre slaboduchych
Daj link, kde si to našla 🤦♀️
@anonym_autor a kolko ti slubili plat 😄 za kolko pier 😁
@anonym_4e0fd9 dávajú zmluvu o spolupráci o žiadny poplatok nechcú
@anonym_autor čiže máš založenú živnosť? Ak chceš podpisovať zmluvu o solupráci? Takže vieš aj to, že ako SZČO si povinná platiť odvody aj v mesiaci, v ktorom nič nezarobíš. Aktuálne minimálny odvod do ZP je 122 eur, minimálny odvod do SP 303 eur. Čiže mesačne 425 eur, ktoré musíš ako SZČO zaplatiť každý mesiac. To musíš poskladať veľa pier, aby si zarobila aspoň na odvody. Panenko skákavá.
@anonym_autor tak chod do toho a mohla by si aj nam prihodit tip, po praci by som si chcela tiez privyrobit😊🤣

@anonym_autor to je aka praca prosim ta, kde si take daco nasla