Práca pre ženu po protialkoholickej liečbe - poraďte
Ahojte baby, neviete mi náhodou poradiť? Moja švagrina je na protialkoholickom liečení, domov sa vrátiť velmi nechce, hľadám pre ňu prácu na farme, najlepsie aj s ubytovaním, alebo nejake zahradkarske prace, jednoducho manuálnu prácu, ktorá by zároveň bola aj terapiou. Ju by to velmi bavilo, je aj mimoriadne pracovitá..
Alebo možno viete o nejakom zariadení, ktoré sa zaoberá alkoholikmii,,...alebo nejakom doliečovani, ...Ja som okrem farára Kuffu na nete nič nenašla ☹
Dakujem
Centrum oáza, berntatovce. Tiež to riadi farár, majú tam chov aj záhradu, hrajú divadlo, majú hudobníkov...
niečo také ako hladáš je myslím aj v Ludovítove to je medzi Palárikovom a Novými zámkami.viem že sú tam aj drogovo závislí teda ty čo sa liečia je to tiež neaká farma kde majú neaké práce a su tam ubytovaný.len neviem ako sa to volá.
ahoj kamaratke bola v Ludovitove, ale ona kvoli drogam ale urcite tam.beru aj alkoholikov. je to zamerane na chov zvieratiek,bude mat na starosti jedno zvieratko a staraju sa aj o zahradu. v galante,je to zamerane sportovu terapiu ale,tiez sa tam da starat o zahradu,kvety.je to funkcia.takze drzim palce pri vyberani a hladani

@marinaela podĺa mňa sa treba informovať u psychiatričky - ktorá ju na liečenie poslala, alebo rovno na pritialkoholickom - tam tiež by mohli niečo o takom zariadení vedieť.