icon

Práca pre ženu po protialkoholickej liečbe - poraďte

marinaela
27. mar 2015

Ahojte baby, neviete mi náhodou poradiť? Moja švagrina je na protialkoholickom liečení, domov sa vrátiť velmi nechce, hľadám pre ňu prácu na farme, najlepsie aj s ubytovaním, alebo nejake zahradkarske prace, jednoducho manuálnu prácu, ktorá by zároveň bola aj terapiou. Ju by to velmi bavilo, je aj mimoriadne pracovitá..
Alebo možno viete o nejakom zariadení, ktoré sa zaoberá alkoholikmii,,...alebo nejakom doliečovani, ...Ja som okrem farára Kuffu na nete nič nenašla ☹
Dakujem

bonaqa2013
27. mar 2015

@marinaela podĺa mňa sa treba informovať u psychiatričky - ktorá ju na liečenie poslala, alebo rovno na pritialkoholickom - tam tiež by mohli niečo o takom zariadení vedieť.

mirkahh
27. mar 2015

skús popozerať resocializačné zariadenia v okolí

stary_ujco
27. mar 2015

Centrum oáza, berntatovce. Tiež to riadi farár, majú tam chov aj záhradu, hrajú divadlo, majú hudobníkov...

marinaela
autor
27. mar 2015

Ďakujem Vám veľmi pekne..

makeka
27. mar 2015

niečo také ako hladáš je myslím aj v Ludovítove to je medzi Palárikovom a Novými zámkami.viem že sú tam aj drogovo závislí teda ty čo sa liečia je to tiež neaká farma kde majú neaké práce a su tam ubytovaný.len neviem ako sa to volá.

marinaela
autor
27. mar 2015

Dakujem pekne, vyhladam si to..

rebekamarcusko
27. mar 2015

ahoj kamaratke bola v Ludovitove, ale ona kvoli drogam ale urcite tam.beru aj alkoholikov. je to zamerane na chov zvieratiek,bude mat na starosti jedno zvieratko a staraju sa aj o zahradu. v galante,je to zamerane sportovu terapiu ale,tiez sa tam da starat o zahradu,kvety.je to funkcia.takze drzim palce pri vyberani a hladani

makeka
27. mar 2015

@marinaela alebo skús zavolat na obec.úrad do Palárikova či ti nevedia dať info,lebo Ludovítov vlastne patrí pod palárikovo.

marinaela
autor
27. mar 2015

Dakujem Vam, ste zlaté!!