Práca s partnerom v jednej firme
Aky mate nazor ist pracovat a priatelom v jednej firme? Asi je to individualne vsak? Bojim sa, ze sa pozabijame😀
pracujeme od marca minulého roka v jednej kancelárií, od marca sme kvôli korone stále spolu doma a je nám super 🙂 ani raz sme sa nad tým nezamysleli, či to nezmeníme, pred pár týždňami riešil muž prestup do inej práce (nie kvôli mne, ale celkovo, no nakoniec aj tak zostal), tak sme si ešte hovorili, že mi bude tam smutno bez neho 🙂 ale tak záleží od povahy, bolo mi veľa X povedané, že nám to takto nevydrží, že niekto iný by s partnerom robiť a byť spolu 24/7 nemohol.. no nám to nevadí.. šli sme s tým do toho, že prinajhoršom si budeme striedať homeoffice alebo zmením prácu, ak to bude zlé, ale nebolo potrebné a rátali sme aj s tým, že sa budeme pokúšať aj tak o bábätko, takže ostanem raz na materskej 🙂
@vve ved práve, vždy sa dá práca zmeniť, ale pre mňa to bola fajn príležitosť ísť tam pracovať, tak že vyskúšame ako to bude fungovať 🙂 a kedže som aj odišla z práce, v ktorej som bola nespokojná, tak som mala aj lepšiu náladu, takže to bolo ešte lepšie medzi nami, keď som tam začala robiť 🙂
5 rokov sme tak pracovali s manzelom, denno denne nonstop spolu a v pohode, mame velmi pekny vztah. Ale je to individualne nie kazdemu to vyhovuje.
Pracujem s muuzom 4 roky v jednej firme, pracuje v kancelarii vedla, za pracou dochadzame. Ma to vela vyhod, a obcas aj nejake tie nevyhody, ale celkovo to hodnotim kladne. Vela ludi takto pracuje, chod do toho. A ked sa ti nebude pacit lahko odides 🙂
Neviem o aku velku firmu by islo, a na akych poziciach by ste pracovali, ale davajte si pozor, aby ste si vedeli obaja naraz vziat dovolenku 🙂
My sme spolu pracovali 5 rokov a v pohode, takže ak si dobre rozumiete, tak si myslím, že to nebude problém. Prinajhoršom jeden z vás zmení prácu 🙂
My takto pracujeme odjakziva.. a teda... ideme is na nervy,n ebudem klamat :D ale urcite to tak prve roky nebolo.. a dlho to tak nebolo.. az ked prisla dcera a ine zaujmy. Treba ratat s tym, ze ked ludia spolu ziju aj pracuju, velmi lahko to sklzne do tej roviny, ze sa doma riesi iba "firma".
Je to velmi individualne. Mna muz dlho nahovaral, nech mu idem pomahat. Potom som sa nechala na 3 mesiace ukecat ale som sa len utvrdila, ze v nasom pripade to nie je dobry napad. Muz si sice stale mysli, ze by sme to znova mali skusit ale pre mna to nie je cesta kde by som bola stastna. Sme spolu kazdy den, o ponorku nejde ale skratka mi nevyhovuje jeho styl fungovania v praci. Mame rozdielne nazory na riesenie veci. V sukromi sa zhodneme skoro vzdy na 100% ale v praci to bolo pre mna ubijajuce lebo som sa nechcela handrkovat. Ale urcite je vela ludi ktorym to vyhovuje.
Pracujeme spolu len vo dvojici. Naučilo nás to vedieť sa pohadať a neurazit sa, ale v pohode napriek hádke pokračovať ďalej.
Mno moja známa tak pracuje už zopár rokov s už manželom a sú ok. Myslím,že jej tu prácu vybavil. Nie sú spolu nonstop ale majú blízko kancelárie a obed a spoločný príhod a odchod do prace. Môžno potom budete chcieť byť viac bez seba vo voľnom čase.. ale tiež to nemusí byť zle. 🙂
Mám kolegu, 16 rokov pracoval s manželkou, majú bezdetné manželstvo, on potom zmenil job, neskôr dala aj oba výpoveď, stále sú spolu 🤪
Je to uplne parada, ja pracujem s mojim tiez on sedi na jednom konci chodby a ja na druhom ... Kazdy si robi svoje ale dame si kavu spoli, ideme spolu na obed, do roboty, z roboty a parada nemenila by som 😁 uz tomu bude 5 rokov ...a tiez, kazdy hovoril, ze boze sa pozabijate .... Uplny blud, ked sa nechceme vidiet tak sa nevidime , na nervy sme si nikdy nesli ...skor naopak ...my sme taky, ze vsetko robime spolu teraz som na materskej a normalne chyba, lebo sme tolko hodin od seba 😭😂
@vve nešla by som dotoho hovorím z vlastnej skúsenosti aj zo skúsenosti mojej kamarátky... ja som začala pracovať s partnerom na jednom oddelení vo firme, boli sme na tom istom poschodí len pár dveri od seba a stretávali sme sa skoro stále, v spolocnej miestnosti, kuchynke, na obede, na kave a ešte u mňa aj býval čiže sme boli stále spolu. Po 3 mesiacoch v spoločnej práci sa nám vztah totálne dokazil. Tak sme sa rozišli. A kamarátke sa takto pokazilo manželstvo ... odkedy jej manžela povýšili na riaditeľa tak boli nonstop v kontakte a to už je na hlavu... nechoď do toho určite
Mam kamosku co tak pracuje s priatelom. Im to vyhovuje, ale tak su spolu len rok cca, takze tozvie ako to bude do buducna a ona je este aj jeho nadriadena.
Mne by to nesedelo, my by sme sa asi pozabijali. Ja som rada, ze nie sme cele dni spolu, treba aby sme sa socializovali ;)
@gabika0825 podľa mňa chyba nebola v práci, ale proste ste sa asi k sebe nehodili, keď ste to po 3 mesiacoch museli riešiť rozchodom, vždy jeden mohol zmeniť prácu, ak by to stálo za záchranu vášho vzťahu 🙂 keďže je tu veľa príspevkov, kde takto spolu fungujú dlho. my sme s manželom už vyše rok a pol spolu 24/7h, odkedy sme začali pracovať a sedieť spolu v jednej kancelárií a nemáme sa chuť rozchádzať, práve naopak
My sme tak jedno obdobie pracovali, ale mne to nesedelo. Boli sme spolu stale, postupne uz ponorka. Potom som dostala inu ponuku a sla som do inej firmy a nasmu vztahu to prospelo.
My sme v jednej no ja v osetre robim on v administrativnej casti takze sa vidime rano a po sichte a. Ok
@s_a no práveže to bolo prácou... lebo sme aj doma riešili iba to čo bolo v práci a už to išlo obom na mozog. Vy neviem akú máte prácu, my sme boli v práci od 7 do 17 a potom spolu doma a takto každý deň a ešte aj cez vikendy spolu. Bolo to kvoli práci ... predtym bolo všetko v poriadku

záleží aká je veľká firma...ak má cca 2000 zamestnancov tak sa tam ani za celý deň stretnúť nemusíte... Ale ak má firma cca 10 ľudí tak jasné že sa budete o seba potkýňať...😉