icon

Práca telefonistka

danka2009
28. aug 2023

Ahojte prosím vás chcem sa opýtať, pracoval niekto na pozícii telefonistka? Mám ísť na pohovor a chcem sa opýtať či by mi niekto vedel viac povedať o tejto pozícii? Ďakujem svoje + aj -

ariannazara
•
28. aug 2023

Veľa záleží od toho ci budu klienti volať tebe alebo ty im ;) ja som bola na pohovor kde chceli aby som 8 hodín volala ľuďom a presviedčala ich na o2 paušály, internety a také veci. Samozrejme nejaký minimálny fix a ostane koľko ľudí presvedčis toľko zarobíš. Preto som tu prácu hneď odmietla.

zrncita
•
28. aug 2023

boze moj ked si predstavim ako neznasam, ked mi volaju napriklad z topshopu, delimana a podobnych firiem. vsetko zalezi od toho, co a pre koho budes pracovat. no ak bude plat umerny tomu, kolko veci alebo sluzieb predas, neviem neviem

kvetinka1918
•
28. aug 2023

@danka2009 narovinu povedané ak ideš ponúkať nejaké brožúrky paušály atď je to s prepáčením doslova na hovn*.

ariannazara
•
28. aug 2023

@zrncita presne toto ma napadlo 😅hneď som povedala ze nemienim nikoho presviedčať, samej mi je neprijemne keď mi volajú.

caroline_
•
28. aug 2023

@danka2009 skus priblížiť o akú firmu sa jedna, a ci budeš aktiv alebo pasiv

bluemoon24
•
28. aug 2023

@danka2009 ja pracuju na lince, ale pouze prichozi hovory, zadny aktivni prodej, nebo studene hovory, to bych delat nedokazala.

petranelkova
•
28. aug 2023

Zalezi to od firmy comu sa venuje. Kludne mozes pracovat len na nejakej linke a nemusi to hned znamenat, ze budes ludom nieco ponukat. Za to, ze pojdes na ten pohovor nedas nic

athena27
•
28. aug 2023

@danka2009 zisti si o danej spoločnosti viac - čím sa zaoberá, z toho budeš vedieť čomu sa na telefóne budeš venovať, či budeš volať ty alebo klienti tebe. A zváž si či by si to chcela robiť, inak stratený čas aj na pohovore.

svetlonos
•
29. aug 2023

Ahoj,
ja som mala ludi zavadzat a cim dlhsoe trval telefonat, o to viac platili za "mnou poskytnute informacie" o poistkach 🙈
Opytala som sa, ci je vobec taka kriminalna cinnost legalna. Bola som hrozne vytocena, skoda casu. Hlavne zenskej trvalo 40 minut kym presla od poistiek k povodnemu zemeru - odžubavanou ludi.