icon

Práca v Ševt

vrakuncanka
30. jan 2016

Mala by som nastúpiť do ŠEVT-u ako predavačka, má niekto skúsenosti s prácou v tejto ,,firme,, ?

cecil36
•
30. jan 2016

utekaaaj, ale opacnym smerom... 😉

vrakuncanka
autor
•
30. jan 2016

@cecil36 Prečo?

cecil36
•
30. jan 2016

@vrakuncanka nebudem konkretizovat, urcite nie na MK, iba som napisala svoj nazor

vrakuncanka
autor
•
30. jan 2016

@cecil36 Dosť dobre som nepochopila ten názor a potrebovala som názor niekoho, kto sa chce vyjadriť

stary_ujco
•
30. jan 2016

A v čom sa máme vyjadriť. Vždy keď tam idem nakupovať, tie predavačky sú na príkaz zhora tak vlezle, že sa teším až odtiaľ vypadnem.

vrakuncanka
autor
•
31. jan 2016

Potrebovala som názor niekoho, kto tam pracoval, alebo pracuje, nie kto tam chodí nakupovať. To chodím aj ja

cecil36
•
31. jan 2016

@vrakuncanka hovorim ti ako niekto, kto s tou firmou spolupracoval (nie ako predavacka) a viac si neprosi. Nehovorim ako zakaznik, nakolko v tejto firme nenakupujem (staci si hodit cenu tovaru do heureka a zistis, ze vsade inde nakupis hoodne lacnejsie). 😉

vrakuncanka
autor
•
31. jan 2016

@cecil36 Ďakujem, aj tak nemám inú možnosť, len som chcela vedieť ako to tam chodí.

mabliss
•
31. jan 2016

@vrakuncanka Treba vyskúšať, každý je iný. Niekomu to môže vyhovovat,inému nie. Počas skúšobnej doby sa stále môžete rozhodnúť,či ostanete,alebo skusite niečo iné.

cecil36
•
31. jan 2016

@vrakuncanka ked nemas inu moznost tak tato diskusia je bezpredmetna...