icon

Práceneschopnosť a celodenná vychádzka

beruska2311
13. máj 2018

Prosím vás viete mi povedať ako to je. Mám pn som po LAVH, no potrebovala by som na jeden deň celodennú vychádzku. Gynekológ s tým problém nemá, len mi povedal, že najskôr musím zájsť na Sociálnu poisťovňu. Ako to vlastne funguje

shanti_7
•
13. máj 2018

@beruska2311 ahoj. Ja som sa v sobotu vydávala. Tiež som na PN - rizikové tehotenstvo. Normálne mi gynekológ napísal na výmenný lístok, že dňa 5.5. mám povolenú celodennú vychádzku a to som len zaniesla na SP. A nebol s tým žiadny problém. Do predu som s nimi nič neriešila

beruska2311
autor
•
13. máj 2018

Ahaa takže stačí ak mi dá lekár tlačivo,ktoré si tam zanesiem. Nechceli na sociálke od teba nič?aj si tam mala miesto kde sa budeš zdržiavať?

pininka
•
13. máj 2018

O tom rozhoduje iba lekar,nie sp. Je to na nom, ake vychadzky ti da. Neviem preco ta tam posiela.

beruska2311
autor
•
13. máj 2018

Hmm tak mu zajtra zavolám teda. Dakujem

shanti_7
•
13. máj 2018

@beruska2311 nemala som tam nič konkrétne, len to, že ten jeden deň mám povolenú celodennú vychádzku. Zaniesla som to na nemocenské oddelenie, keďže sa mi menilo priezvisko a tak isto som to dala do kancelárie, kde evidujú moju PN a bolo. Nikto nič neriešil, len som im pre istotu vysvetlila, že sme mali svadbu, aby mi nestopli vyplatenie PN

simonkazga
•
13. máj 2018

Gynekolog mi napisal na vymenny listok " pacientke XY, rč....... povolujem dna ....... celodenne vychadzky za ucelom absolvovania svadobneho obradu. Potvrdenie spolu s kopiou sobasneho listu bolo treba odovzdat na Socpoist odd. Nemocenske.