icon

Pracoval niekto pre spoločnosť Media Call s.r.o.?

14. júl 2026

pracuje niekto/ pracoval pre nich?

lesanka845
15. júl 2026

Ja som pracovala

autor
15. júl 2026
@lesanka845

Ja som pracovala

@lesanka845 aku mas skusenost? Oplati sa to vobec? Robila si z domu? ako dlho a ak mozes mi opisat, dakujem

lesanka845
15. júl 2026

Ano pracovala som z domu ,aj na odchodzej aj na prichodzej linke .Robila som na vícerých projektech ,vlastně stále tuto prácu robim,len už v inych cacentrach

autor
15. júl 2026
@lesanka845

Ano pracovala som z domu ,aj na odchodzej aj na prichodzej linke .Robila som na vícerých projektech ,vlastně stále tuto prácu robim,len už v inych cacentrach

@lesanka845 bola si spokojna?

lesanka845
16. júl 2026

Ano ,ono je to vo vsetkych callcentrach podobné.Len je problém,Ked skončí projekt a nie je hned další.

autor
16. júl 2026
@lesanka845

Ano ,ono je to vo vsetkych callcentrach podobné.Len je problém,Ked skončí projekt a nie je hned další.

@lesanka845 aha takze sledovanie hovorov, atak, inac si bola spokojna?

lesanka845
17. júl 2026

Ano v pohode

autor
17. júl 2026
@lesanka845

Ano v pohode

@lesanka845 robila si na tpp?

lesanka845
18. júl 2026

Ano jeden projekt na top,inak na dpp

easilyen
23. júl 2026

NIKDY VIAC NIKTO PROSIM- reálne 1,5€ na hodinu kde sme v Indii???
Moja skúsenosť s touto prácou bola bohužiaľ sklamaním. V pracovnom inzeráte bola uvedená možnosť pracovať 4, 6 alebo 8 hodín denne, pričom pri 8-hodinovej zmene bolo možné očakávať zárobok približne 900 € mesačne.

Problém však nastal pri reálnom výkone práce.

Ako zamestnanci sme si chceli normálne odpracovať svoje hodiny a zarobiť si počas dňa, no realita bola iná. Ráno sme mali približne 45-minútový meeting, ktorý nebol platený. Následne sme začali pracovať, ale po približne dvoch hodinách nás opäť prerušili a zavolali na ďalší meeting trvajúci asi hodinu. Počas neho nám bolo oznámené, že keďže sme nič nepredali, v práci už ďalej pokračovať nemôžeme.

V praxi to znamená, že z približne 5 hodín strávených pri počítači boli zaplatené iba 2 hodiny práce. Pri takomto systéme je veľmi ťažké dosiahnuť sľubovaný zárobok a reálne by si človek mohol zarobiť možno okolo 100 € mesačne, čo je výrazný rozdiel oproti tomu, ako bola práca prezentovaná v inzeráte.

autor
23. júl 2026
@easilyen

NIKDY VIAC NIKTO PROSIM- reálne 1,5€ na hodinu kde sme v Indii???
Moja skúsenosť s touto prácou bola bohužiaľ sklamaním. V pracovnom inzeráte bola uvedená možnosť pracovať 4, 6 alebo 8 hodín denne, pričom pri 8-hodinovej zmene bolo možné očakávať zárobok približne 900 € mesačne.

Problém však nastal pri reálnom výkone práce.

Ako zamestnanci sme si chceli normálne odpracovať svoje hodiny a zarobiť si počas dňa, no realita bola iná. Ráno sme mali približne 45-minútový meeting, ktorý nebol platený. Následne sme začali pracovať, ale po približne dvoch hodinách nás opäť prerušili a zavolali na ďalší meeting trvajúci asi hodinu. Počas neho nám bolo oznámené, že keďže sme nič nepredali, v práci už ďalej pokračovať nemôžeme.

V praxi to znamená, že z približne 5 hodín strávených pri počítači boli zaplatené iba 2 hodiny práce. Pri takomto systéme je veľmi ťažké dosiahnuť sľubovaný zárobok a reálne by si človek mohol zarobiť možno okolo 100 € mesačne, čo je výrazný rozdiel oproti tomu, ako bola práca prezentovaná v inzeráte.

@easilyen to som sa cudovala, ze slubuju minimalnu mzdu...

autor
Autor odpoveď zmazal
martinaargo
23. aug 2026

Tedy předpokládám tuto práci pro Mediacall nebrat, taky bych tam měla začít pracovat