icon

Pracovné skúsenosti a podmienky v Jysku

anika44
6. mar 2026

Ahojte prosím vás pracuje niekto v Jysku? Potrebovala by som vedieť nejaké bližšie informácie. Paci sa vám tam? Výhody a nevýhody.

dominika31071987
14. mar 2026

ahoj, čo potrebujes konkretne vediet? ak len to či sa mi tam paci, tak ano, paci sa mi tam. flexibilna pracovna doba, ak je dobry kolektiv tak je to super praca. treba sa pripravit ze je to naročne, fyzicky aj psychicky. praca s ludmi, vykladanie tovaru (niekedy pride aj 50paliet), cenovky, upratovanie, dokladanie, vysavanie, praca na pokladni atd atd atd. plus samozrejme plnenie určitých čísiel, ktore sa sledujú - ohladom predaja. ked tak sa pytaj čo ta zaujima.

edita07
17. mar 2026
@dominika31071987

ahoj, čo potrebujes konkretne vediet? ak len to či sa mi tam paci, tak ano, paci sa mi tam. flexibilna pracovna doba, ak je dobry kolektiv tak je to super praca. treba sa pripravit ze je to naročne, fyzicky aj psychicky. praca s ludmi, vykladanie tovaru (niekedy pride aj 50paliet), cenovky, upratovanie, dokladanie, vysavanie, praca na pokladni atd atd atd. plus samozrejme plnenie určitých čísiel, ktore sa sledujú - ohladom predaja. ked tak sa pytaj čo ta zaujima.

@dominika31071987 a co vsetko ma na starosti zastupca manazera?je len jeden zastupca?nevies kolko beru cisteho?prescasy sa asi robia,ale su zaplatene?

anika44
autor
18. mar 2026
@dominika31071987

@dominika31071987 kde konkrétne pracuješ? Myslím mesto. Plat je aký?

dominika31071987
21. mar 2026
@anika44

@dominika31071987 kde konkrétne pracuješ? Myslím mesto. Plat je aký?

@anika44 platy sú uvedené pri inzeráte, v hrubom. Na nete sú kalkulačky, kt vám vyrataju čistú mzdu

dominika31071987
21. mar 2026
@edita07

@dominika31071987 a co vsetko ma na starosti zastupca manazera?je len jeden zastupca?nevies kolko beru cisteho?prescasy sa asi robia,ale su zaplatene?

@edita07 len jeden je zastupca, nadčasy sa s pravidla nerobia. No a napln práce je popísaná v inzeráte. Na 80% je ako manažér