Pracovné skúsenosti s OVB: Čo očakávať?
Ahojte, viete mi, prosím, povedať aké to tam naozaj je ? Lebo nepočula som úplne fajn recenzie a už mám nejaké pohovory za sebou a trošku začínam pochybovať, či tam naozaj chcem ísť. Chcem počuť skúsenosti a názory tých, čo tam sú/boli. Ďakujem
Poznám ľudí, ktorí sa tam dokázali v pyramídke vyšplhať dosť vysoko a darí sa im výborne, finančne sú za vodou, ale na to musí mať človek povahu a žalúdok, ja by som niečo takéto robiť nemohla
@anonym_autor otazka z opacneho konca - asi tusis, z coho ziju... ty mas ake skusenosti s "poradenstvom" ohladne financii, hypotek, investovania, poistenia? Lebo ak nemas ziadne a budes varit z toho, co ti naleju do hlavy, tak potom uz ostava iba silny zaludok a vela rodinnych prislusnikov, ktorych oblbnes...
Ak je niekto dobry sprostredkovatel a vyzna sa, tak je skoro jedno, pre koho robi (teda nie je to jedno z pohladu provizii a tak co som cital), ale bude sa mu robit dobre...
Poznám ľudí, ktorí sa tam dokázali v pyramídke vyšplhať dosť vysoko a darí sa im výborne, finančne sú za vodou, ale na to musí mať človek povahu a žalúdok, ja by som niečo takéto robiť nemohla
@anonym_e691f0 Ja som rád že takýto typ ľudí nepoznám, lebo mi je z nich na grc.
Bývalá kolegyňa tam robí. Tam skončil akýkoľvek kontakt, odkedy mi prišli sms a potom aj pokusy o telefonát či by sme mali záujem o poradenstvo. Na toto by som nemala žalúdok, otravovať a oblbovať ľudí.
Lebo čítala som rôzne veci a hlavne dnes som ostala po 5. pohovore v pomykove. A som rozhodnutá, že to nezoberiem, lebo na 1.pohovore som sa pýtala, či je tu nejaká časť klientov daná alebo nie. Povedal mi, že je to 50 na 50. Čiže, nejakých by mi dali, ale musela by som si aj nájsť. Dnes to bolo tak, že by som si musela všetkých nájsť a čo sa mi vôbec nepáčilo je to, že pokým by som mala urobené skúšky v NBS, tak by som ja dohadzovala svojich ľudí tomu, čo by ma zaučoval a ja by som mala nejaké síce peniaze z toho, ale v konečnom dôsledku by som mala z toho, s prepáčením, veľké 💩.
A môj ocino robí poistného makléra, ale úplne v inej firme a on práve v tejto robil dávno pred rokmi a odišiel odtiaľ. A viem, že u nich vo firme to inak funguje a aj tie provízie majú o dosť vyššie ako tu.
Kamoška tam pracovala dlho. No bolo to dávno ,pekne si dokázala zarobiť na tú dobu. Bola šikovná. No teraz by do toho už nešla. Trh je presýtený.
pozor aby náhodou potom nestrhli eura za absolvované skolenia
To sú presne ľudia toho typu že "ahoj, nejdeš na kávu"? Veľa krát som si myslela že : som rada že si na mňa spomenul a že ma zavolal na kávu. Ale potom keď zrazu na mňa vybalili poistky, tak som si povedala že som pekne naivná, že som si myslela že ma chcú reálne vidieť :D o takých ľuďoch si už myslím svoje.

@anonym_autor skusala som, ale ako nam na pohovore povedali, že sa mame ist postavit tam k tym domom, tak som si rychlo zratala 3+3 co som nejaky jehovista? Oni maju byť vnimany tak, aby ludia chodili k nim, nie sa stále vnucovať a ešte tak neodbytne..
Este k tomu si na zivnost, cize aby si si mala z coho platit odvody, musis, zarobit na poistkach, inak nemas nič.. a mať v hlave nastavene.. sak staci 10 poistiek za mesiac 😁 neee tak to nefunguje