Pracuje niekto v Kooperativa?
Dobrý večer prajem.
Pracuje tu niekto prosím v Kooperativa?
@svetlonos jaj lebo potrebovala by som sa na niečo spýtať ohľadom uplatnenia úrazu
@nurse0 Ako si myslíš, že niekto, kto pracuje v Kooperatíve, ti v ich systéme pozrie niečo, čo sa týka tvojej poistnej udalosti, na základe tvojej prosby cez MK? Tak na to zabudni. Nikto nebude taký trkvas, aby sa hrabal neoprávnene v informačnom systéme a riskoval stratu zamestnania.
@nurse0 Ako si myslíš, že niekto, kto pracuje v Kooperatíve, ti v ich systéme pozrie niečo, čo sa týka tvojej poistnej udalosti, na základe tvojej prosby cez MK? Tak na to zabudni. Nikto nebude taký trkvas, aby sa hrabal neoprávnene v informačnom systéme a riskoval stratu zamestnania.
Neviem co je to za trend. Nejak sa to tu rozmohlo. Ved neide o trestny cin? Alebo gdpr alebo nieco take?
@chrobak7
@chrobak7 Pani slušne som sa chcela niečo spýtať bez toho aby to niekto musel hľadať v systéme keď neviete radšej nekomentujte príspevky.
Dá sa reagovať aj slušne.
Neviem co je to za trend. Nejak sa to tu rozmohlo. Ved neide o trestny cin? Alebo gdpr alebo nieco take?
@chrobak7
@sweet20 Neviem, na čo konkrétne reaguješ. Akože na to, že napr. robím v banke, ty sa ma opýtaš, v akom stave je tvoja žiadosť o úver v danej banke a ja sa na tú žiadosť v internom informačnom systéme pozriem a dám ti vedieť?
A kde mám istotu, že to si ty, čo žiadala o úver. Čo keby si sa opýtala na úver, o ktorý zažiadala tvoja sestra? Je to v etickom kódexe každej firmy, že zamestnanec má vidieť len to, čo je jeho pracovná náplň.
@sweet20 áno chcela som len vedieť ako ráta poisťovňa tie dni liečby úrazu či a víkendové dni a tá doba liečby od prvého ošetrenia
Ďakujem za radu
@nurse0 môžem ti povedať za Allianz,možno to ma aj Kooperatíva podobne,každý úraz ma podľa tabuľky dobu liečenia a podľa toho poisťovňa vyplatí do pár dni od nahlásenia poistné plnenie

Ahoj, pracovala som, bolo to fajn.