icon

Pracuje niekto v Kooperativa?

nurse0
Včera o 17:05

Dobrý večer prajem.
Pracuje tu niekto prosím v Kooperativa?

svetlonos
Včera o 18:48

Ahoj, pracovala som, bolo to fajn.

nurse0
autor
Včera o 19:42
@svetlonos

Ahoj, pracovala som, bolo to fajn.

@svetlonos jaj lebo potrebovala by som sa na niečo spýtať ohľadom uplatnenia úrazu

chrobak7
Včera o 20:38
@nurse0

@svetlonos jaj lebo potrebovala by som sa na niečo spýtať ohľadom uplatnenia úrazu

@nurse0 Ako si myslíš, že niekto, kto pracuje v Kooperatíve, ti v ich systéme pozrie niečo, čo sa týka tvojej poistnej udalosti, na základe tvojej prosby cez MK? Tak na to zabudni. Nikto nebude taký trkvas, aby sa hrabal neoprávnene v informačnom systéme a riskoval stratu zamestnania.

sweet20
Dnes o 05:31
@chrobak7

@nurse0 Ako si myslíš, že niekto, kto pracuje v Kooperatíve, ti v ich systéme pozrie niečo, čo sa týka tvojej poistnej udalosti, na základe tvojej prosby cez MK? Tak na to zabudni. Nikto nebude taký trkvas, aby sa hrabal neoprávnene v informačnom systéme a riskoval stratu zamestnania.

Neviem co je to za trend. Nejak sa to tu rozmohlo. Ved neide o trestny cin? Alebo gdpr alebo nieco take?
@chrobak7

nurse0
autor
Dnes o 07:50
@chrobak7

@chrobak7 Pani slušne som sa chcela niečo spýtať bez toho aby to niekto musel hľadať v systéme keď neviete radšej nekomentujte príspevky.
Dá sa reagovať aj slušne.

chrobak7
Dnes o 17:02
@nurse0

@chrobak7 Pani slušne som sa chcela niečo spýtať bez toho aby to niekto musel hľadať v systéme keď neviete radšej nekomentujte príspevky.
Dá sa reagovať aj slušne.

@nurse0 Tak prečo rovno nenapíšeš otázku do diskusie? A kto bude vedieť, ten ti odpovie.

chrobak7
Dnes o 17:06
@sweet20

Neviem co je to za trend. Nejak sa to tu rozmohlo. Ved neide o trestny cin? Alebo gdpr alebo nieco take?
@chrobak7

@sweet20 Neviem, na čo konkrétne reaguješ. Akože na to, že napr. robím v banke, ty sa ma opýtaš, v akom stave je tvoja žiadosť o úver v danej banke a ja sa na tú žiadosť v internom informačnom systéme pozriem a dám ti vedieť?

A kde mám istotu, že to si ty, čo žiadala o úver. Čo keby si sa opýtala na úver, o ktorý zažiadala tvoja sestra? Je to v etickom kódexe každej firmy, že zamestnanec má vidieť len to, čo je jeho pracovná náplň.

svetlonos
Dnes o 17:30
@nurse0

@nurse0
A nebola by to skôr otázka na personalistu alebo poisťovňu? Aký si mala úraz? U nás sa trebárs na jednom oddelení šilo, inom robili rôzne testy a zvyšok boli za Pc. V tomto sa nevyznám.

sweet20
Dnes o 17:35
@svetlonos

@nurse0
A nebola by to skôr otázka na personalistu alebo poisťovňu? Aký si mala úraz? U nás sa trebárs na jednom oddelení šilo, inom robili rôzne testy a zvyšok boli za Pc. V tomto sa nevyznám.

Pani sa pytala len ako sa pocitaju dni, to ani nemuselo suvisiet s kooperativou. 😀
@svetlonos

nurse0
autor
Dnes o 17:41
@sweet20

Pani sa pytala len ako sa pocitaju dni, to ani nemuselo suvisiet s kooperativou. 😀
@svetlonos

@sweet20 áno chcela som len vedieť ako ráta poisťovňa tie dni liečby úrazu či a víkendové dni a tá doba liečby od prvého ošetrenia
Ďakujem za radu

sweet20
Dnes o 17:51
@nurse0

@sweet20 áno chcela som len vedieť ako ráta poisťovňa tie dni liečby úrazu či a víkendové dni a tá doba liečby od prvého ošetrenia
Ďakujem za radu

@nurse0 len to si normalne tu mohla napisat

svetlonos
Dnes o 18:32
@sweet20

@svetlonos

@sweet20
🫣 No idem sa hanbiť do kúta, ja som čítala namiesto Kooperativa korporát 😂. Až keď si mi napísala, prečítala som správne.

mamusa123456789
Dnes o 18:51
@nurse0

Ďakujem za radu

@nurse0 môžem ti povedať za Allianz,možno to ma aj Kooperatíva podobne,každý úraz ma podľa tabuľky dobu liečenia a podľa toho poisťovňa vyplatí do pár dni od nahlásenia poistné plnenie