Pracujete pre Viola Care ako opatrovateľ či asistent?
pracujete niekto pre nich?
ako opatrovatel/asistent
ja som zacala mesiac dozadu pre nich pracovat popri inej robote a urcite odporucam viete si presne vybrat kedy robit a kolko a ked som sla na dovolenku aj za mna hladali nahradu!
@katarinagalikova oni beru na tpp prosim ci na zivnost ci dohoda? ako to cele funguje, ako sa platia odvody, viete mi napisat? dakujem
poslali mi dotaznik na vyplnenie, a potom oni si ma osobne zavolaju?
mate 1 klienta ci viacerych a musite aj umyvat alebo mi to prosim viete popisat?
@katarinagalikova oni beru na tpp prosim ci na zivnost ci dohoda? ako to cele funguje, ako sa platia odvody, viete mi napisat? dakujem
poslali mi dotaznik na vyplnenie, a potom oni si ma osobne zavolaju?
mate 1 klienta ci viacerych a musite aj umyvat alebo mi to prosim viete popisat?
@anonym_autor na zivnost ale na zaciatku sa to dalo skusit bez a neskor dolozit a odvody si potom platim sama
ja som si vyplnila ich formular na webe a rovno rezervovala videohovor ktory bol cez whatsapp kde mi pani vsetko vysvetlila ako funguje a na druhy den som sa uz hlasila ku klientovi, momentalne mam klientov dvoch ale je to na vas kolko si zoberiete a kolko mate casu

ja som zacala mesiac dozadu pre nich pracovat popri inej robote a urcite odporucam viete si presne vybrat kedy robit a kolko a ked som sla na dovolenku aj za mna hladali nahradu!