Prenos rekreačného poukazu na blízku osobu
Ahojte, mama pracuje v škole 5 rokov a doteraz ani raz nevyužila rekreačný poukaz na tých 275e na pobyt na Slovensku. Rodičia nechcú ísť nikam a ani nepôjdu. Je možné, aby rekreačný preukaz mama darovala mne, ako jej dcére a ja by som išla s manželom a dieťaťom? Je to možné, preplatia jej to? Ďakujem
@anonym_autor môže darovať rodičom, ak sa nemýlim. ale ideálne je, keď to využije. je veľa pekných miest.
@anonym_autor môže darovať rodičom, ak sa nemýlim. ale ideálne je, keď to využije. je veľa pekných miest.
@loliki rodičia mojej mamy už nežijú. Čiže mne, ako ich dcére nemôžu darovať?
Škoda, že nikde nechcú ísť moji rodičia spolu.
@loliki rodičia mojej mamy už nežijú. Čiže mne, ako ich dcére nemôžu darovať?
Škoda, že nikde nechcú ísť moji rodičia spolu.
@anonym_autor tento benefit je určený pre zamestnanca a pre rodičov zamestnanca. Prečo by mamin zamestnávateľ mal platiť rekreáciu tebe a tvojej rodine?
@anonym_autor tento benefit je určený pre zamestnanca a pre rodičov zamestnanca. Prečo by mamin zamestnávateľ mal platiť rekreáciu tebe a tvojej rodine?
@anonym_9153af neviem, pýtala som sa, či to nemôže darovať. Nevedela som doteraz, ako to funguje. Mama preukaz za 5 rokov ani raz nevyužila. Tak škoda, že opäť prepadne.
tak nech ide s vami a vtedy to bude platiť aj vám
tak nech ide s vami a vtedy to bude platiť aj vám
@anonym_ec90ec nebude musia to byt osoby žijúce v spolocnej domácnosti
@anonym_b83d1d s dcérou v spoločnej domácnosti problém nebude
@anonym_9153af neviem, pýtala som sa, či to nemôže darovať. Nevedela som doteraz, ako to funguje. Mama preukaz za 5 rokov ani raz nevyužila. Tak škoda, že opäť prepadne.
@anonym_autor veď mama pôjde iba akože a nenastúpi na pobyt
Musí to byť na mamu, proste mať jej občiansky, pod jej menom sa ubytovať a na ňu vystaviť faktúru.
A bolo by fajn, keby v dobe pobytu nebola zároveň v práci😁
Niekde sú s tým v pohode a je im jedno na koho vystavia doklad a niekde to nemusí prejsť
Ak by bola mama pobyte napr s kamarátkou tak preplatia len polovičku.
Volajú na hotel, zistia ďalšie osoby čo nepatria do rodiny a buď nepreplatia nič, alebo len časť
To sa nám stalo
@anonym_ec90ec nebude musia to byt osoby žijúce v spolocnej domácnosti
@anonym_b83d1d mam rovnaký trvalý pobyt ako mama. Ale v skutočnosti bývame 30km od nich v byte v podnajme
U nás kolegyna isla s mužom a 2 detmi, pričom staršia dcéra uz bola dospelá a syn mal 13r. a tej dcere to nepreplatili. Čiže zaplatili iba za 3 ludí. Ďalšia kolegyna má druha (nie su zobratý) a jemu to tiež nepreplácajú, iba jej, aj keď bývaju v spoločnej domácnosti a maju aj rovnakú adresu. U nas sa musi vypísat tlačivo, kde sa všetko uvádza, mená zúčastnených, datumy narodenia, dlžka pobytu, strava a pod. Podla mňa by bolo najlepšie si u maminy v robote overiť, čo sa môže a čo nie. Čo som čitala, zamestnávatelia to majú rôzne.
@anonym_8ab9e1 čiže tá dcéra už nie je rodinný príslušník? 😲
@anonym_autor nie, nedá sa to takto darovať na dcéru.
@anonym_b83d1d mam rovnaký trvalý pobyt ako mama. Ale v skutočnosti bývame 30km od nich v byte v podnajme
@anonym_autor a ma mamin zamestnavatel viac ako 50 zamestnancov ? viete ist na poukaz ale mam musi ist s vami
U nás kolegyna isla s mužom a 2 detmi, pričom staršia dcéra uz bola dospelá a syn mal 13r. a tej dcere to nepreplatili. Čiže zaplatili iba za 3 ludí. Ďalšia kolegyna má druha (nie su zobratý) a jemu to tiež nepreplácajú, iba jej, aj keď bývaju v spoločnej domácnosti a maju aj rovnakú adresu. U nas sa musi vypísat tlačivo, kde sa všetko uvádza, mená zúčastnených, datumy narodenia, dlžka pobytu, strava a pod. Podla mňa by bolo najlepšie si u maminy v robote overiť, čo sa môže a čo nie. Čo som čitala, zamestnávatelia to majú rôzne.
@anonym_8ab9e1
tak porušujú zákon,
@anonym_autor Zober mamu a nech ide s vami. Preukaz neprepadne. Nechapem,preco to ludia nevyuzivaju. Jej nechyba oddych?

Nie